Libnet.ro
UNICEF

16:30

La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Hotnews Hotnews,
 La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Daniela Hantuchova 36 de ani) a spus adio tenisului acum doua sezoane, iar intre timp a devenit analist Amazon Prime UK TV. Slovaca a discutat despre jocul Simonei Halep: unde sta cel mai bine, ce ar putea imbunatati si care este asemanarea cu Kim Clijsters. continuă pe Hotnews

Simona Halep, impresionata de oferta venita din partea unei foste castigatoare de la Roland Garros

Au triumfat la Roland Garros la opt ani distanta, iar acum, Francesca Schiavone si Simona Halep au cuvinte superbe una la adresa celeilalte, anuntand o posibila colaborare pentru viitor.

Vrea sa o antreneze pe Simona Halep, dupa ce a invins cancerul. Cine este sportiva care a impresionat o lume intreaga

O fosta tenismena italiana dezvaluie ca a invins lupta cu cancerul si ar dori sa reintre pe teren. Nu oricum, ci in calitate de antrenor. Francesca Schiavone, o cunoscuta tenismena de origine italiana a marturisit in urma cu cateva zile ca in ultimele sapte luni s-a luptat cu una din cele mai raspandite boli si .

Simona Halep si Patricia Tig, duel de la distanta pentru trofeul lovitura anului in WTA. Cum pot fi votate

Trei din zece sanse de castig pentru romance in ancheta WTA de final de an pentrucea mai frumoasa lovitura a sezonului. Simona Halep - cu doua executii si Patricia Tigse afla printre nominalizarle propuse fanilor spre votare.

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

WTA: Simona Halep, nominalizata in ancheta pentru favorita fanilor

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in ancheta pentru favorita fanilor. Romanca de pe locul 4 WTA poate castiga un al treilea titlu de favorita a fanilor, dupa cele din 2017 si 2018.

Simona Halep, despre Francesca Schiavone: O astept pe terenul de tenis, dupa ce se recupereaza

Simona Halep s-a declarat fericita si onorata ca fosta jucatoare Francesca Schiavone a declarat ca ar dori sa o antreneze. Jucatoarea din Romania a afirmat ca o asteapta pe italianca pe terenul de tenis, dupa recuperare.

Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Exista un domeniu unde productia autohtona este foarte apreciata: constructia de viori. Stirea suna bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). Peste jumatate din acestea 52%, respectiv 55. 100 viori) au mers catre alte state membre ale UE. Datele reprezinta un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale tarilor membre UE comparativ cu 2013.

OMNIASIG pentru mai bine este noua campanie de CSR prin intermediul careia compania de asigurari contribuie la dezvoltarea comunitatii

Prin noua campanie de CSR, OMNIASIG pentru MAI BINE, lansata de OMNIASIG Vienna Insurance Group in toamna acestui an, compania isi propune sa sprijine comunitatile slab dezvoltate din mediul rural, asigurandu-le oportunitati de dezvoltare si investind in imbunatatirea infrastructurii locale.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )