Libnet.ro
UNICEF

18:45

Captura uriasa de droguri. Procurorii DIICOT au ramas fara cuvinte

România Liberă România Liberă,
Captura uriasa de droguri. Procurorii DIICOT au ramas fara cuvinte

Doi clujeni au fost arestati dupa ce au fost prinsi in flagrant cu aproape un kilogram de droguri pe. continuă pe România Liberă

Doi straini veniti in Bucuresti au ramas fara cuvinte cand au vazut Casa Presei in timp ce se aflau in autobuz. Ce e asta?, a intrebat unul dintre ei. Replica celui de-al doilea i-a facut pe toti cei care au auzit sa rada in hohote

Sorin se afla in autobuz cand a auzit doi straini vorbind langa el. Cei doi admirau peisajul cand au vazut Casa Presei. Unul dintre ei il intreaba pe cel de-al doilea. Ce e asta?. Replica celuilalt a.

Sute de mame au ramas fara banii de concediu postnatal. Ce se va intampla cu indemnizatia

Sute de mame din Bucuresti au ramas fara banii de concediu postnatal, semn ca exista o problema cu valuta. Ce se va intampla cu indemnizatia? Sute de mame au ramas fara banii de concediu postnatal Asiguratele au dreptul la concedii de maternitate, adica pauza pentru sarcina si lauzie, pe o perioada totala de 126 de .

Tragedie la Buzau. Trei copii mici au ramas fara tata dupa ce barbatul a hotarat sa-si puna capat zilelor

Tragedie cumplita in Robeasca, in Buzau. Trei copii au ramas orfani de tata si cu sechele majore, dupa ce tatal lor, un tanar in varsta de 34 de ani, si-a pus capat zilelor. Barbatul a facut un gest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )