Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caras-Severin: Un batran a fost ucis intr-un parc din Resita, in timpul unei partide de rummy

B1 B1,
Caras-Severin: Un batran a fost ucis intr-un parc din Resita, in timpul unei partide de rummy

Un batran a fost ucis, miercuri, in jurul orei 16:00, intr-un parc din Resita, in timpul unei partide de rummy, agresorul fiind un alt varstnic, partenerul sau de joc. Cei doi batrani s-au luat la cearta . continuă pe B1

Crima intr-un parc din Resita. Un batran a fost ucis in bataie cu tabla de rummy

Un batran a fost omorat in bataie cu o tabla de rummy, in timp ce se afla in Parcul Trandafirul din Resita Doua persoane care jucau rummy in parc s-au luat la harta din pricina jocului, ajungand la.

Un roman a fost ucis in bataie intr-un parc din Dublin. Politia inca il cauta pe faptas

Un roman de 49 de ani a fost batut cu bestialitate intr-un parc din Dublin si lasat sa agonizeze. Acesta a decedat la putin timp, la spital. Barbatul munceste in Irlanda de mai bine de un deceniu, in constructii.

Un roman, ucis in bataie intr-un parc din Dublin. Autoritatile sunt pe urmele criminalului

Un roman de 49 de ani a fost omorat in bataie intr-un parc din Dublin. Barbatul a murit in spital, la scurt timp dupa incident. Acesta lucra in Irlanda in domeniul constructiilor de mai bine de un.

Irlanda: Un roman a fost ucis in Dublin

Un roman din Dublin, Irlanda, a fost ucis in bataie imediat dupa ce a plecat de pe santier cu salariul castigat. Barbatul, originar din Nasaud, lucra in Dublin pentru a trimite bani fiului sau de opt ani, .

Marea Britanie: Un roman a fost ucis in apartamentul lui din Londra

Un roman din Londra, Marea Britanie, in varsta de 20 de ani, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau, duminica seara, in jurul orei 18:00. Barbatul a fost dus la spital, insa a murit la scurt timp.

Unul dintre liderii retelei teroriste Stat Islamic a fost ucis

Nasser Abu Zakul, liderul Provinciei Sinai, filiala egipteana a retelei teroriste Stat Islamic, a fost impuscat mortal intr-un schimb de focuri cu armata egipteana. Armata egipteana efectueaza operatiuni in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )