Libnet.ro
UNICEF

10:30

Caras-Severin: Vijelia de luni seara a smuls din radacina mai multi copaci

Hotnews Hotnews,
 Caras-Severin: Vijelia de luni seara a smuls din radacina mai multi copaci

Vijelia care s-a abatut, luni seara, asupra judetului Caras-Severin a smuls din radacini mai multi copaci. Judetul Caras-Severin s-a aflat sub atentionare de fenomene periculoase Cod galben, luni seara, ce a vizat ploaie, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului de pana la 70 km/h, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Consiliul de Securitate al ONU va vota luni seara noi sanctiuni pentru Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al ONU urmeaza sa voteze luni seara, dupa ora 22:00 GMT 1:00 ora Romaniei - n. red. ), proiectul de rezolutie privind impunerea de noi sanctiuni economice pentru Coreea de Nord, scrie AFP.

METEO Avertizare de ploi, incepand de luni seara

O avertizare de intensificari ale vantului si ploi moderate cantitativ va fi in vigoare, incepand de luni dupa-amiaza si pana marti seara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

PANICA la un SPITAL din Prahova. Mai multe persoane BLOCATE in LIFT

Un incident periculos a avut loc, marti, la un Spital din Campina, judetul Prahova. Aproape 20 de persoane, inclusiv zece copii, au ramas blocate in in liftul Spitalului Municipal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )