Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cardurile si ATM-urile bancii nu vor functiona, in noaptea de vineri spre sambata

România Liberă România Liberă,
Cardurile si ATM-urile bancii nu vor functiona, in noaptea de vineri spre sambata

ATM-urile, cardurile si POS-urile bancii Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie, in intervalul orar 22. 00, din cauza unor lucrari de imbunatatire a sistemului informatic. continuă pe România Liberă

UPDATE Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata 22/23 septembrie 2017), in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, au transmis miercuri reprezentantii Bancpost. Banca recomanda clientilor sa efectueze operatiunile necesare inainte de perioada mentionata, pentru evitarea oricaror incoveniente.

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de sambata spre duminica

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de sambata spre duminica 22/23 septembrie 2017), in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, au transmis miercuri reprezentantii Bancpost. Banca recomanda clientilor sa efectueze operatiunile necesare inainte de perioada mentionata, pentru evitarea oricaror incoveniente.

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 spre 23 septembrie anul curent, in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, potrivit unui comunicat de presa al bancii trimis Redactiei.

Cardurile si ATM-urile bancii Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie

Bancposta anuntat ca ATM-urile, cardurile si POS-urile bancii nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie, din cauza unor lucrari de imbunatatire a sistemului informatic, potrivit News. ro .

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 - 23 septembrie

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22 - 23 septembrie 2017, in intervalul orar 22:00 - 8:00 a. m. , pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic, anunta banca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )