Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10

Playtech Playtech,
Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10

In ultimii ani, autonomia laptopurilor si tabletelor a crescut exponential, dar niciodata nu poti avea prea multa baterie. Daca esti departe de priza si vrei sa stii ce browser iti streseaza cel mai putin bateria, cei de la Digital Citizen au facut un test interesant. Ei au folosit cele mai recente versiuni ale celor mai [] Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cea mai utila functie din noul Android iti face viata mai buna: cum te ajuta Doze

Android 6. 0 Marshmallow introduce un mod care te va face mai mult decat bucuros: prelungeste autonomia telefoanelor si tabletelor. Se numeste Doze si asa va face din Android un sistem mai eficient.

Care este cea mai mare nemultumire a barbatilor casatoriti?

Daca nu exista o femeie care sa ii critice, sunt barbatii in continuare prosti? Barbatii gasesc aceasta gluma mai amuzanta decat femeile, deoarece reuseste sa redea cea mai mare nemultumire pe care o au acestia intr-o casnicie.

Pretul zaharului inregistreaza cea mai mare crestere din ultimii doi ani

Fondurile speculative care au mizat pe scumpirea zaharului sunt recompensate cu cea mai mare crestere din ultimii doi ani, pe fondul unei preconizate crize mondiale, informeaza Bloomberg.

Minuni greu de vizitat: drumul pana la Platoul Meledic, din Manzalesti, unde se afla cea mai mare pestera de sare din Europa, este plin de gropi

Sunt renumite in toata tara obiectivele turistice din judetul Buzau. Drumetiile spre Focul viu, Lacul fara fund de la Meledic sau cascadele din munti par tentante la prima vedere, insa multi abandoneaza atunci cand citesc pe forumuri despre starea jalnica a drumurilor. Unul dintre obiectivele greu de vizitat este Platoul Meledic, din Manzalesti, unde se afla cea mai lunga pestera de sare din Europa.

Interlopii clanului Lenis din Sibiu, condamnati la 150 de ani de inchisoare de Tribunalul Alba. Cea mai mare pedeapsa - 15 ani dupa gratii pentru Burnete Sorin

Tribunalul Alba a pronuntat prima decizie in dosarul gruparii de criminalitate organizata Lenis din Sibiu. 27 de inculpati au fost condamnati la un total de 150 de ani de inchisoare. 19 au primit pedepse cu executare, cea mai mare fiind de 15 ani dupa gratii, iar opt au scapat cu condamnari cu suspendare. Inculpatii mai trebuie sa plateasca peste 400. 000 de euro reprezentand despagubiri morale, daune materiale si cheltuieli de judecata.

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Umilinta Frantei cu Noua Zeelanda, cea mai categorica infrangere de pe tabloul final din istoria CM de rugby. All Black va juca meciul urmator cu Africa de Sud. Azi se decid celelalte doua semifinaliste

Victoria inregistrata, sambata, de selectionata Noii Zeelande in fata echipei Frantei, scor 62-13, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de rugby, este cea mai categorica inregistrata vreodata in aceasta competitie la un meci de pe tabloul final, informeaza L'Equipe.

Cea mai grabita! Simona a ajuns prima in Singapore si cere sprijinul asiaticilor

Simona Halep este deja in Singapore si se pregateste pentru Turneul Campioanelor, competitia care aduna cele mai bune opt tenismene ale anului, cu exceptia Serenei.

Cresterea economiei Chinei, cea mai inceata din 2009

Cresterea economiei Chinei a incetinit, in trimestrul al treilea, in ritm anual, insa a depasit asteptarile, in conditiile in care avansul serviciilor a compensat incetinirea sectorului industrial si al pietei imobiliare, conform Biroului National de Statistica de la Beijing.

Investitie ratata la cea mai mare maternitate din Moldova. O sala pentru nasteri sub apa sta cu lacatul pe usa deoarece cada este prea mare

Sala unde s-ar putea naste sub apa se afla la Maternitatea Cuza Voda din Iasi si a fost inaugurata cu fast in urma cu un an si jumatate. Este insa nefolosita, deoarece cada in care ar trebui sa nasca femeile este improprie, fiind prea inalta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )