Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este adevarul din spatele eliminarii Spaniei de pe lista tarilor galbene. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Playtech Playtech,
Care este adevarul din spatele eliminarii Spaniei de pe lista tarilor galbene. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

In cursul dimineatii de luni, pe lista actualizata de INSP, Spania era prezenta ca fiind una dintre tarile din Zona galbena, ceea ce presupunea ca toti cei care se intorc de aici, vor fi nevoiti sa stea in carantina pentru 14 zile. in seara aceleiasi zile, dupa sedinta CNSU, autoritatile au anuntat ca Spania a . continuă pe Playtech

CIOLOS: Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor din 10 august

Pana astazi, statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august, spune liderul PLUS Dacian Ciolos. Europarlamentarul mai spune ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

Ciolos: Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor din 10 august

Pana astazi, statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august, spune liderul PLUS Dacian Ciolos. Europarlamentarul mai spune ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

CM Snooker: Ronnie OSullivan si Neil Robertson, in dificultate - Care este situatia din sferturile competitiei

Mark Selby a prins viteza inca din debutul sfertului cu Neil Robertson, britanicul reusind sa incheie ziua cu un avantaj confortabil: 11-5. Mark mai are nevoie de doar doua frame-uri pentru a-si asigura locul in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker. Lucrurile nu stau bine pentru Ronnie OSullivan: este condus cu 6-2 de Mark Williams.

Ciolos, despre rana 10 august:Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor

Intr-un mesaj pe Facebook, liderul PLUS Dacian Ciolos spune ca statul roman si institutiile sunt in culpa privind recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august si ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

CNSU: Persoanele care se intorc din Spania nu vor fi carantinate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de astazi Hotararea numarul 39 prin care s-a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania, anunta un comunicat de presa CNSU.

Povestea din spatele casei de pe bancnota de 10 lei. Cum arata in realitate

Ai observat, probabil, cel putin o data, casa de pe bancnota de 10 lei. Dar te-ai intrebat care este povestea ei? Ei bine, istoria e una interesanta. Cum arata casa inainte sa fie mutata la Sibiu, in Galeria.

Ce pensie uriasa incaseaza lunar Augustin Lazar, fostul procuror general Romaniei! Care este pensia medie a unui magistrat

Magistratii sunt considerati speciali de statul roman, desi nicio alta tara nu le acorda statut privilegiat. in ciuda faptului ca nu cotizeaza foarte mult la bugetul de stat si se retrag din profesie la varste la care altii muncesc din greu, ei benficiaza de pensii astronomice. Printre ei si Augustin Lazar, fostul procuror general al Romaniei.

Stare de urgenta ecologica in Mauritius. Deversarea de petrol este vizibila din spatiu (FOTO, VIDEO)

Catastrofa din Mauritius, una dintre cele mai mari deversari de petrol din istorie, este vizibila din spatiu. Imaginile din satelit au surprins o mare intunecata ce inghite apele turcoaz ale Oceanului.

Care este primul rol pe care il va primi Tom Hanks dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au fost infectati cu noul coronavirus la inceputul lunii martie. Cei doi au dus o lupta acerba cu boala. Dupa ce cosmarul a luat sfarsit, celebrul actor este gata sa isi.

De la ce apar bataturile si care este incaltamintea potrivita pentru vara. Mare atentie la aceste incaltari!

Cati dintre dumneavoastra nu ati avut macar o data in viata bataturi? Astazi vedem de la ce apar si mai ales cand e cazul sa ne ingrijoram din cauza lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )