Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care este arma premierului in bataliile politice ale momentului

România Liberă România Liberă,
Care este arma premierului in bataliile politice ale momentului

Avalansa de propuneri de reducere a unor taxe, impozite si contributii, multe dintre ele cu bataie pana in 2019, cuprinsa in proiectul de Cod Fiscal prezentat ieri de Guvernul Ponta, trebuie privita si din perspectiva politica. continuă pe România Liberă

Arma premierului in bataliile politice ale momentului?

Avalansa de propuneri de reducere a unor taxe, impozite si contributii, multe dintre ele cu bataie pana in 2019, cuprinsa in proiectul de Cod Fiscal prezentat ieri de Guvernul Ponta, trebuie privita si din perspectiva politica.

Un inculpat din dosarul Hertanu scapa de arest. Care este motivul

Liviu Munteanu, unul dintre oamenii de afaceri retinuti in dosarul privind fraudarea unor fonduri europene, in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a recunoscut faptele de care este acuzat.

Piata de MA este in crestere. Cele trei tendinte ale momentului in fuziuni si achizitii

Piata de fuziuni si achizitii MA) se anunta intensa pentru avocati in 2015, iar ca tendinte se mentin cele de anul trecut, cele mai importante fiind consolidarea, prudenta din partea investitorilor, dar si retragerea unor companii de pe piata,.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

Calitatea educatiei este unul din marile atuuri ale Romaniei

Reporter: Dupa doi ani in Romania, cum apreciati masurile guvernamentale si mediul de afaceri de aici? Philippe Lhotte: in ultimii doi ani, Romania a avut o crestere economica de 5%, ceea ce inseamna foarte mult. Este adevarat ca economia trebuie sa se imbunatateasca mereu, dar eu sunt francez, vin din Europa de Vest, si cand comparam cresterile reduse din Europa occidentala, o crestere economica de 5% in Romania este foarte buna.

Care este primul loc in care va merge Udrea dupa eliberarea din arest

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca prima obligatie a deputatei, dupa eliberarea din arest, este sa se prezinte la Sectia 2 de Politie pentru a aduce la cunostinta faptul ca instanta a dispus arestul la domiciliu.

Dronele ajung pe scena: Care este primul oras din lume care va gazdui un circ pentru drone

Primul circ pentru drone din lume isi va face in curand debutul oficial in Olanda pe Amsterdam Arena si se anunta a fi un spectacol imens. Imaginatia este inceputul creatiei. Acesta este citatul cu care incepe trailer-ul spectacolului. intr-adevar, se pare ca cei care au venit cu ideea aceasta nu duc deloc lipsa de imaginatie.

Ion Tiriac, scrisoare deschisa pentru autoritati. Care este mesajul omului de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac invita, intr-o scrisoare deschisa, autoritatile sa verifice activitatile derulate de firmele din grupul pe care il controleaza, precizand ca va actiona in instanta orice act public care ii aduce atingere reputatiei personale, a imaginii familiei mele sau a grupului.

Familia lui Bercea Mondial vrea stramutarea procesului cu Mircea Basescu. Care este motivul

Cei cinci membri ai familiei Anghel, judecati de Tribunalul Constanta pentru santajarea lui Mircea Basescu, au cerut stramutarea procesului, invocand influenta pe care ar avea-o pe plan local Mircea si Traian Basescu, informeaza Mediafax.

Zeci de angajati ai Filarmonicii Arad au protestat pe treptele institutii. Care este motivul

Aproximativ 40 de angajati ai Filarmonicii de Stat Arad au protestat, marti, pe treptele institutiei, cerand schimbarea managerului, pe care-l acuza de diverse abuzuri si de generarea unor conflicte cu angajatii, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )