Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care este cea mai tare cafea din lume: contine cu 200% mai multa cofeina decat cafeaua obisnuita

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai tare cafea din lume: contine cu 200% mai multa cofeina decat cafeaua obisnuita

O companie americana pretinde ca produce prima cafea care iti va fi suficienta intr-o singura doza pe durata intregii zile. Avand o concentratie mult mai mare de cofeina decat o cafea obisnuita, aceasta te va ajuta sa iti incepi ziua lucratoare in cea mai buna forma. continuă pe Adevărul

AUDIO: Noi ipoteze despre cea mai singuratica balena din lume

Noi ipoteze au fost lansate in cazul celei mai singuratice balene din lume. Astfel, o teorie ar fi ca sunetele emise de balena pe frecventa de 52 de Hertzi reprezinta, de fapt, o metoda prin care sa se faca auzita de celelalte balene sau sa impresioneze membri ai sexului opus, informeaza BBC.

O recunosti sigur! Care este cea mai nesuferita zodie

Zodia unui om poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea sa, dar si despre felul de a fi. Chiar daca sunt si persoane care nu cred in horoscop, astrologii ne avertizeaza ca exista o legatura.

Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, si prezentat de publicatia Huffington Post. in clasamentul.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

Pretul petrolului, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Cotatiile futures ale petrolului brut au crescut masiv vineri, cu peste 10% la bursele externe, dupa ce, in zilele precedente, atinsesera cel mai redus nivel din ultimul deceniu, pe fondul volatilitatii de pe pe pietele mondiale.

O recunosti oriunde! Care este cea mai nesuferita zodie

Zodia unui om poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea sa, dar si despre felul de a fi. Chiar daca sunt si persoane care nu cred in horoscop, astrologii ne avertizeaza ca exista o legatura.

VIDEO Care este cel mai mare regret pe care il ai?

Un eveniment i-a luat prin surprindere pe newyorkezi luna trecuta cand intr-o locatie aglomerata din centrul orasului a fost instalata o tabla pe care trecatorii isi puteau scrie regretele. Iata care au fost raspunsurile lor si ce au aceste raspunsuri in comun in materialul video de mai jos, care a inregistrat deja peste 3 milioane de vizualizari.

Caru' cu Vedete: Fiica lui Adrian Minune planuieste sa paraseasca Romania. Alta vocatie o cheama; Miranda Kerr - Aparitie surprinzatoare. Vedeta ar putea fi insarcinata; Imperiul lui Dragan se destrama: cea mai bogata femeie din Romania a primit vestea c

Amal si George Clooney - Atractia primei seri a Festivalului de Film de la Berlin Cea de-a 66-a editie a Festivalului de film de la Berlin a inceput aseara cu proiectia filmului Hail, Caesar!, o comedie regizata de Joel si Etan Coen. Cel mai sincer interviu cu Pelinel de. Valentine's Day! Afla cum a raspuns Valentina la intrebarea Cat de des ii spui Te iubesc Numele care este pe buzele tuturor, personajul monden al ultimei luni, si aici vorbim despre Valentina Pelinel.

Povesti adevarate: Cea mai buna varsta la care sa devii mama

De multe ori femeile s-au intrebat care este cea ma buna varsta la care sa devii mama. Poate cel mai potrivit raspuns ar fi Atunci cand vrea Dumnezeu!. Iata povestile a 5 mame, care au nascut la varste diferite.

Topul celor mai romantice recorduri din lume: cat a durat cel mai lung sarut si cat de inalti erau cei mai scunzi indragostiti

Cel mai mare mozaic din batoane de ciocolata si cel mai lung sarut se numara printre cele mai romantice recorduri din lume, conform unui clasament realizat de The Guinness World Records, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )