Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Antena3 Antena3,
Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,. continuă pe Antena3

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Nadal, cel mai bun jucator de tenis din istorie

Rafael Nadal este cel mai bun jucator de tenis din istorie chiar daca rivalul Roger Federer are cel mai mai mare numar de titluri de Mare Slem- 17.

Agassi a ales intre Nadal si Federer: E cel mai bun din istoria tenisului

Fostul mare campion Andre Agassi s-a exprimat in ceea ce priveste cel mai bun jucator de tenis al tututor timpurilor.

Cel mai bun tenisman al momentului, despre Romania: Sper sa ajung curand in tara voastra! Ce spune despre Tiriac

Rafael Nadal, ocupantul locului 1 in clasamentul ATP, abia asteapta sa participe la un turneu in Romania pentru a se intalni cu fanii din tara noastra, carora le multumeste pentru sustinere. Dintre toti romanii, Nadal este prieten cu unul singur.

Cursul leu-euro ajunge aproape de cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta leu/euro anuntat miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4352 unitati, revenind in apropierea celui mai redus nivel din ultimele sase luni, in timp ce rata de schimb leu/dolar a stabilit un nou minim al ultimilor.

Statul, cel mai prost administrator, creeaza mai multe probleme decat rezolva

Romanii au o viziune critica asupra capacitatii administrative a statului roman. Cei mai multi considera ca statul este cel mai prost administrator 77,4% acord total si acord) si creeaza mai multe probleme decat rezolva 84,2%.

VIDEO Rezumatul conferintei de lansare a Huawei Ascend P7, cel mai bun smartphone al chinezilor

Huawei Ascend P7 a fost introdus ieri. Tech Adevarul a fost acolo, ti-am prezentat ieri detaliile conferintei, iar azi avem rezumatul evenimentului si in format video.

Apa Sherpa, omul care a urcat de 21 de ori pe Everest: Muntele este mult mai periculos decat in trecut, zapada e mult mai putina, riscurile de accident sunt mai mari

Ascensiunile pe cel mai inalt varf al panetei devin tot mai riscante si din cauza incalzirii globale fiind in ultimii ani zapada este tot mai putina si portiunile alunecoase si foarte periculoase sunt tot mai numeroase, spune Apa Sherpa, omul care a urcat de cle mai multe ori pe Everest 21 de ascensiuni). Oamenii de stiinta spun ca incalzirea globala afecteaza si Everestul si situatia s-a deteriorat mult in ultimii trei ani. iar muntele devine tot mai imprevizibil din punct de vedere meteorologic.

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )