Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

B1 B1,
Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Este cunoscut faptul ca nu e o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. insa, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un. continuă pe B1

Acesta este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Daca.

Romania, tara din UE care cheltuie cel mai putin pentru sistemul de sanatate si cu cea mai ridicata rata medie de mortalitate

Sistemul de sanatate din Romania a inregistrat imbunatatiri considerabile de cand tara a introdus in anul 1998 un sistem de sanatate bazat pe asigurari, cu implicarea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Speranta de viata la nastere a.

Cel mai puternic si performant Aston Martin e aici: DBS Superleggera vine cu 725 CP si face 0-100 km/h in 3.4 secunde

Vesti bune pentru fanii Aston Martin. Brandul britanic a dezvaluit astazi primele imagini cu noul varf de gama, DBS Superleggera. Modelul este cel mai performant produs care iese pe portile fabricii Aston din Gaydon.

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

5 locuri publice in care te poti imbolnavi. Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Germenii sunt peste tot: acasa, in birou, in locurile publice si chiar in masina. Daca majoritatea sunt inofensivi, altii reprezinta o amenintare pentru sanatatea noastra, fiind responsabili de o serie de boli, de la o simpla raceala, la o infectie ce ne poate pune viata in pericol.

Cupa Mondiala. Care a fost cel mai urmarit meci in Romania

Care a fost cel mai vizionat meci din grupele Campionatului Mondial Rusia 2018 la TVR. A adunat peste2,4 milioane de telespectatori romani. in Rusia incep astazi, optimile de finala, cu jocurile Franta -.

Se schimba varsta de pensionare in Romania: Toti romanii vor fi afectati, dar cel mai greu va fi pentru cateva categorii speciale...

In functie de numarul de copii nascuti si crescuti pana la varsta de zece ani, varsta de pensionare a femeilor ar putea fi redusa, potrivit unui proiect de lege inregistrat recent la Senat. Propunerea.

Si in cazul celui mai bun prieten al omului tot frumusetea interioara conteaza! De ce a devenit Zsa Zsa celebru in toata lumea

Exista oareun caine urat? Judecatorii concursului Cel mai urat caine din lume dinPetaluma, California, au raspuns la aceasta intrebare prin acordarea premiului unui bulldog de 9 ani, numit Zsa.

Schimb acid de replici la motiune. Basescu catre Serban Nicolae: Erati mult mai bun ca sofer al lui Voicu dect ca orator. Reactia senatorului PSD

Nemultumit ca senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut de la tribuna Parlamentului, la motiune, ca dezastrul din infrastructura, i se datoreaza si lui Traian Basescu, fostul presedinte i-a replicat acestuia ca era mult mai bun ca sofer al lui Catalin Voicu, fost senator social-democrat, condamnat la inchisoare pentru coruptie.

Paris Hilton vine in Bucuresti. Care este MOTIVUL si cat timp va sta in Romania

Joi, Paris Hilton va sustine primul show live, in calitate de DJ, in NUBA Bucuresti. Pentru ea, organizatorii au rezervat cel mai scump apartament de la Hotelul Hilton, din Capitala, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )