Libnet.ro
UNICEF

12:30

Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit

Antena3 Antena3,
Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit

Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit. continuă pe Antena3

Cel mai sanatos ulei pentru prajit

Prajirea nu este cea mai sanatoasa metoda de a prepara alimentele, insa este o alternativa foarte gustoasa. Cu toate acestea, nu toate tipurile de ulei sunt la fel de bune pentru prajit. Uleiurile vegetale nu ar trebui refolosite la prajit, deoarece pot dauna foarte grav sanatatii.

Alina Gorghiu: Calin Popescu Tariceanu a fost cel mai potrivit presedinte pentru PNL

Calin Popescu Tariceanu a fost cel mai potrivit presedinte pentru PNL, a declarat duminica seara Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, raspunzand astfel unei intrebari adresate la Testul de sinceritate in cadrul emisiunii Kilometrul 0 difuzate de Digi24.

Care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Declaratiile surprinzatoare ale batranilor

Karl Pillemer, profesor la Universitatea Cornell, a vrut sa afle care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Astfel, el a coordonat un studiu, la care au participat peste o mie de persoane de peste 65 de ani din Statele Unite.

Boxerul american Floyd Mayweather este cel mai bine platiti sportiv din lume, cu venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015

Boxerul american Floyd Mayweather a avut venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015, fiind cel mai bine platit sportiv din lume, informeaza Forbes. Mayweather l-a devansat astfel pe.

FOTO. Forbes. Cine este cel mai bine platit fotomodel din lume

Brazilianca Gisele Bundchen conduce si in acest an clasamentul Forbes al celor mai bine platite fotomodele din lume, datorita celor 44 de milioane de dolari pe care i-a castigat.

Noaptea Cercetatorilor 2015 Care este programul experimentelor si concursurilor pentru copii si studenti

Oamenii de stiinta ii asteapta pe toti cei curiosi la Noaptea Cercetatorilor 2015, eveniment care va avea loc vineri, 25 septembrie, in mai multe orase din tara. Scopul este popularizarea stiintei si invatarea distractiva. Publicul va putea vedea experimente, prezentari stiintifice, cei mici vor fi implicati in activitati educative pentru copii si concursuri. Vezi in articol programul pentru 18 orase in care este organizata Noaptea Cercetatorilor.

Cel mai bogat om al Ucrainei joaca in ambele tabere ale razboiului: Ahmetov este indispensabil atat pentru separatisti, cat si pentru Kiev

Intr-un oras aflat pe teritoriul detinut de rebelii prorusi din Ucraina, aproape un sfert din populatie lucreaza in minele de carbuni detinute de miliardarul Rinat Ahmetov, cel mai bogat om din Ucraina. in estul separatist, omul de afaceri ofera slujbe, electricitate si ajutor umanitar. in acelasi timp, Ahmetov opereaza fabrici si de partea cealalta a liniei frontului, intarind economia Ucrainei cu milioane de dolari platiti ca impozit.

Ryan Reynolds s-a certat cu cel mai bun prieten. Se cunosteau de 25 de ani

Se intampla si la case mai mari. Ryan Reynolds s-a certat cu cel mai bun prieten al sau, dupa 25 de ani. Motivul nu este insa unul tocmai pueril.

Floyd Mayweather este sportivul cel mai bine platit al planetei

Boxerul american Floyd Mayweather a realizat venituri record de 300 milioane dolari in perioada iunie 2014 - iunie 2015, fiind sportivul cel mai bine platit al planetei, conform clasamentului stabilit de revista.

watchOS 2 pentru Apple Watch s-a lansat. Ce trebuie sa stiti?

De la lansarea oficiala a ceasurilor inteligente Apple Watch, watchOS 2 este cel mai important update pentru sistemul de operare preinstalat pe acestea. in urma cu cateva saptamani, cei de la Apple au organizat o conferinta in cadrul careia ne-au impresionat cu o serie de gadgeturi noi. Pe langa doua noi iPhone-uri, un Apple TV [] watchOS 2 pentru Apple Watch s-a lansat. Ce trebuie sa stiti? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )