Libnet.ro
UNICEF

14:00

Care este cel mai sigur telefon de pe piata

România Liberă România Liberă,
Care este cel mai sigur telefon de pe piata

Archos GranitePhone ar putea reprezenta un rival important pentru Blackphone in viitorul apropiat. continuă pe România Liberă

Archos GranitePhone ar putea fi cel mai sigur telefon de pe piata

Archos GranitePhone ar putea reprezenta un rival important pentru Blackphone in viitorul apropiat. Cand vine vorba de securitate,unul dintre telefoanele care au atras atentia tuturor in ultimul timp a fost Blackphone 2. Dispozitivul esteconstruit in jurul unui display Full HD de 5,5 inci. Lista de specificatii includeun Snapdragon 615 de la Qualcomm, 3GB RAM si [] Archos GranitePhone ar putea fi cel mai sigur telefon de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum a ajuns Romania tara europeana in care se moare cel mai urat

Celor mai curajosi dintre noi, putini la numar, nu le e frica de moarte. Dar de durere, da. Iar durerea insoteste adeseori moartea. Pentru a preveni sau usura durerea fizica si psihica pe care o vom trai in ultimele luni din viata, multi oameni se pot astazi baza pe medicina paliativa. Mai putin romanii.

(P) CFA vs. MBA: care este cea mai buna calificare pentru o cariera in finante?

WU Executive MBA Bucharest programul de MBA nr. 1 in Romania incheie la sfarsitul acestei luni perioada de inscrieri.

Cel mai nou film despre Steve Jobs avea mari sanse sa nu mai apara vreodata

Din 9 octombrie avem un nou film despre Steve Jobs. Totusi, este cel mai controversat, laudat si detestat de pana acum.

De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada

Nici nu a venit bine toamna, ca deja exista probleme cu transportul in comun pe distantele lungi. Zilele trecute, trenurile catre orasele din nordul Romaniei au avut intarzieri considerabile si ultimul lucru pe care il vrei intr-o situatie de genul asta este sa ramai fara baterie la telefon sau tableta. Informatia de mai sus mi-a [] De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Sandu, audiat in dosarul licentelor Microsoft:Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

Fostul ministru Gabriel Sandu a declarat luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca perioada in care s-au desfasurat faptele de care este acuzat de procurorii DNA a fost cea mai proasta din viata sa si si-a exprimat regretul in ceea ce priveste activitatea sa ca ministru, transmite Agerpres.

Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare

Stim deja ca tehnologia, desi ne face vietile considerabil mai usoare, reprezinta si un potential pericol pentru functionarea optima a creierului. Folosirea computerelor si a motoarelor de cautare slabeste memoria, potrivit unui studiu al companiei de securitate online Kaspersky Lab, care arata ca multe persoane se bazeaza pe calculatoare, in loc sa memoreze informatiile. Aceasta [] Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul zincului, in cel mai mare avans din 1989

Cotatia futures a zincului a inregistrat, vineri, la Bursa Metalelor din Londra, cea mai mare crestere din 1989 pana in prezent, dupa ce Glencore Plc, cel mai mare producator mondial de profil, a anuntat ca isi reduce productia din domeniu cu aproximativ o treime.

Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless

Cei de la Bowers Wilkins au avut din totdeauna o sensibilitate pentru designuri futuriste, dar noul Zepellin Wireless imprumuta aspectul de la un model mai vechi. in urma cu cativa ani, cea mai scumpa boxa cu dock de iPhone are mari sanse sa fi fost Zepellin-ul de la Bowers Wilkins, cu un aspect [] Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Statele Unite au vorbit in premiera de pe teritoriul Romaniei despre un potential raspuns militar la adresa Rusiei. Ministrul de externe, Bogdan Aurescu: Statele Unite acuza Federatia Rusa ca a dezvoltat un anumit tip de racheta care este interzis

Statele Unite acuza Federatia Rusa ca a dezvoltat un anumit tip de racheta care este interzis de catre tratatul INF. Federatia Rusa sustine ca acest tip de racheta nu exista, desi Statele Unite indica anumite elemente de proba cu privire la existenta acestui nou tip de racheta. Si reactia Statelor Unite fata de ceea ce sustine Rusia este cea continuta in declaratia lui Frank Rose, a declarat ministrul de externe, Bogdan Aurescu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Adjunctul secretarului de stat american, Frank Rose, a declarat, joi, la Bucuresti, ca Statele Unite iau in calcul un potential raspuns militar daca Rusia continua sa incalce tratatul privind fortele nucleare cu raza medie de actiune INF). Vezi in text interviul integral cu ministrul de externe, Bogdan Aurescu, in varianta VIDEO .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )