Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

România Liberă România Liberă,
Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

Culoarea pe care o au peretii locuintei tale poate schimba radical aspectul unei camere, asadar alegerea ei este foarte importanta. continuă pe România Liberă

Kate Middleton, in lacrimi! insarcinata in 4 luni, ducesa a primit cea mai trista veste

Doliu la Casa Regala Britanica. Un om apropiat monarhilor s-a stins din viata, marti. Printesa Kate este insa cea mai trista. Pe fondul unei stari generale de rau provocate de sarcina toxica, ducesa.

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

Sedinta la PSD. Este ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Tudose: Demisionez, daca imi cere partidul

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Sedinta la PSD. Ministrii Rovana Plumb, Sevil Shaidehh si Razvan Cuc ar fi demisionat

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

In Polonia va fi construita cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice

O divizie e LG va construi langa orasul polonez Wroclaw cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice, o unitate in care va investi 1,6 miliarde dolari, scrie Reuters. Europa duce mare lipsa de unitati de productie pentru baterii, fiind dependenta de importurile din China si Coreea de Sud.

Cea mai cunoscuta minune a Sfintei Cuvioase Parascheva

Cea mai cunoscuta minune, care a uimit intreaga tara, a fost izbavirea fara nici o vatamare a moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva din incendiul izbucnit in noaptea de 26 spre 27 decembrie 1888,.

Cateaua, pana nu ridica coada. Cea mai buna prietena a lui Augustin Viziru a vorbit despre presupusa relatie dintre acesta si Maria Constantin

Cea mai buna prietena a lui Augustin Viziru a vorbit despre presupusa relatie a actorului cu Maria Constantin. Marcel Toader, fostul sot al cantaretei, l-a acuzat pe Augustin Viziru ca a fost amantul.

Cea mai recenta aparitie in public a lui Nicole Kidman a starnit critici. Internautii o suspecteaza ca si-a facut o noua operatie estetica

N-a recunoscut nicicand ca a apelat la operatii estetice, insa evolutia ei cameleonica de-a lungul anilor e mai mult decat explicita in acest sens. Cea mai recenta aparitie a actritei ridica din nou suspiciuni cum ca actrita a apelat, recent, la operatii estetice.

Minstrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, la DNA, in dosarul in care este suspectata de abuz in serviciu

MInistrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a sosit miercuri la sediul DNA, unde ar urma sa aiba loc noi audieri in dosarul Belina, in care este suspectata de abuz in serviciu. Si Orlando Teodorovici se afla la sediul DNA, ca martor, potrivit.

Aceasta este cea mai puternica rugaciune! Face adevarate minuni

Credinta in Dumnezeu este pentru romani o speranta, mai ales atunci cand sunt greu incercati de soarta. Rugaciunea de mai jos, spre deosebire de altele, este una cat se poate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )