Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care este diferenta dintre un popa, un politist si un magar? Cele mai tari bancuri cu si despre preoti

Adevărul Adevărul,
Care este diferenta dintre un popa, un politist si un magar? Cele mai tari bancuri cu si despre preoti

Nu mai e un secret pentru nimeni ca romanii fac mai mereu haz de necaz, dovada fiind diversitatea mare de glume si bancuri, unele cuminti, altele, deocheate. continuă pe Adevărul

Sportul ajuta si bugetul. Care este legatura dintre sala de fitness si salariul tau

Exercitiile fizice nu reprezinta doar o modalitate de a-ti imbunatati starea de sanatate si de spirit, ci ajuta si la venitul tau lunar, spun cercetatorii.

Care este legatura dintre serverele lui Trump si bancile rusesti

In aceasta vara, a fost desfasurata o companie ampla cu scopul de a afla daca Rusia are vreo implicare in alegerile prezidentiale americane. Expertii au descoperit ca un server al Trump Organization avea legaturi cu doua servere ale bancii rusesti Alfa Bank, potrivit Engadget. Nu e clar ce tip de comunicare trecea prin acele servele [].

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Daca aveti in plan achizitii exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea sa fie ce cautati, avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume. Cand trecem de o anumita suma pentru achizitionarea unui produs, e destul de clar ca incepem sa vorbim mai mult de brandul pe care il poarta [].

Subiectele zilei:Colectiv 1 AN. Banicioiu aniverseaza la plaja in Cuba. PSD ii mai da un mandat de deputat;Noul complex international de sanctiuni impotriva Rusiei, primul episod;Care este diferenta dintre Clinton si Trump cu zece zile inainte de aleger

Zile negre in halate albe. Jurnal din camera de garda, prin ochii unui rezident: ce se intampla in cele peste 30 de ore petrecute intre pacienti. In vreme ce tot mai multi oameni. Contraatacul preotilor. Cine sunt cei mai aprigi contestatari ai lui Teodosie, oameni scosi din Biserica pentru ca i-au iesit din vorba lui IPS Spagoveanul. De la instalarea sa din 2001 ca arhiepiscop al Tomisului, Inaltpreasfintitul Teodosie, poreclit Spagoveanul, si-a.

Ecranul la Windows e cu susul in jos: care este solutia

In momentul in care un copil se joaca pe un computer, se intampla lucruri miraculoase. Din acest motiv, este foarte probabil sa va fi lovit de o situatie in care ecranul la Windows a ajuns cu susul in jos. In mod implicit, atunci cand folositi un PC, v-ati obisnuit ca bara de start sa fie [].

Marian Godina: La rascruce de mopuri si Dragoste din vremea tencuielii, la o librarie care este de fapt magazin cu unelte si materiale pentru constructii

Dupa ce politistul Marian Godina a scris pe facebook despre faptul ca in Alexandria nu se gasesc librarii, acesta a postat o noua fotografie, refuzand sa precizeze locul in care a fost facuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )