Libnet.ro
UNICEF

10:00

Care este diferenta dintre zaharul brun, zaharul alb si zaharul brut

B1 B1,
Care este diferenta dintre zaharul brun, zaharul alb si zaharul brut

Care este diferenta dintre zaharul brun, zaharul alb si zaharul brut. Daca pana acum nu ai citit eticheta de pe punga de zahar, cand ti-ai facut cumparaturile, cu siguranta, de acum, o vei face. Iata. continuă pe B1

Vamesul acuzat ca a luat spaga in Portul Midia: Toti banii au ajuns la seful meu care este mort

Vamesul acuzat ca a luat spaga in Portul Midia sustine ca toti banii primiti de la cetatenii sirieni, in cazul navelor incarcate ilegal cu oi, au ajuns la seful lui, care este mort.

OMS a decis! Care este denumirea oficiala a coronavirus si care este explicatia numelui

Expertii au dat denumirea oficiala a virusului, dupa ce timp de cateva luni a fost lasat in denumirea oficiala de coronavirus. OMS a decis noul nume, care este explicatia acestuia? Care este denumirea oficiala a coronavirus si care este explicatia numelui Dupa ce coronavirus a facut sute de victime si s-a raspandit in majoritatea populatiei .

Protest la Bran pentru salvarea Muzeului Satului, care este in pericol sa fie inchis Terenul pe care este amplasat a fost retrocedat

Zeci de persoane participa, miercuri, la Bran, la un protest pentru salvarea Muzeului Satului. Aflat pe lista monumentelor istorice de categoria A, acesta risca sa fie inchis, dupa ce terenul pe care este amplasat a fost retrocedat, transmite Mediafax.

Oscar 2020: Care este filmul preferat al lui Cristian Tudor Popescu. Cum vede celelalte productii

In aceasta noapte romanii pot afla care este cel mai bun film, cel mai bun actor, regizor, la Gala Premiilor OSCAR, la cea de-a 92-a editie, la Los Angeles. Asa cum ne-a obisnuit, ca in fiecare an, Cristian Tudor Popescu are preferati, la toate categoriile prezente dar si predictii, personale asupra marilor castigatori, din aceasta .

Cat de mica este diferenta de la succes la esec - Unai Emery si cum ar fi putut deveni cel mai bun antrenor din lume

Ramas fara echipa dupa despartirea de Arsenal, Unai Emery a vorbit intr-un interviu pentru France Football despre cele mai recente experiente din cariera de antrenor. Spaniolul este convins ca la PSG a ratat sansa de a deveni cel mai bun tehnician din lume, insa Liga Campionilor a fost un vis interzis pe banca parizienilor. Emery a rememorat esecul usturator cu Barcelona din 2017 si este de parere ca echipa sa nu ar fi fost eliminata daca ar fi existat arbitrajul video.

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

VIDEO Handbal feminin: Nationala Romaniei, reunita la Ramnicu Valcea - Care este obiectivul pentru stagiul de pregatire

Nationala de handbal feminin a Romaniei se afla in aceasta saptamana la Ramnicu Valcea, in al doilea stagiu de pregatire pentru turneul preolimpic de calificare la JO de la Tokyo. Selectionerul Bogdan Burcea a precizat ca aceasta perioada este dedicata exclusiv pregatirii pentru partida cu Norvegia, pe care tricolorele o vor disputa la 21 martie, dupa meciul de debut cu Thailanda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )