Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este diferenta intre Xbox One, Xbox One S si Project Scorpio

Playtech Playtech,
Care este diferenta intre Xbox One, Xbox One S si Project Scorpio

Fanii consolelor Microsoft vor avea in curand trei console pe piata, dar nu sunt evidente diferentele intre Xbox One, Xbox One S si Project Scorpio. Pana la finele acestui an vom avea parte de un nou Xbox. in perioada de dezvoltare, acesta este intitulat Project Scorpio si deja au fost facute publice o mare parte []. continuă pe Playtech

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Ce urmeaza si care este miza?

Premierul Marii Britanii Theresa May a convocat alegeri generale anticipate pe 8 iunie , scrie The Associated Press, care prezinta ceea ce se intampla si care este miza, scrie News. ro .

Fostul sef al CNAS, Lucian Duta, a oferit DNA imobile in valoare de un million de euro pentru a acoperi cautiunea din dosarul in care este acuzat de luare de mita

Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, a oferit spre folosirea DNA a mai multor imobile a caror valoare ajunge la aproximativ un million de euro pentru a acoperi cautiunea din dosarul in care este acuzat ca a luat mita.

Eroul Zilei: Dumitru Musat, politistul care este speranta copiilor sarmani

Este politist la Serviciul Actiuni Speciale din cadrul IPJ Ilfov, dar si antrenor de Kempo la asociatia Club Sportiv Tartasesti. in urma cu un an, Dumitru Musat cauta noi talente si l-a gasit,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )