Libnet.ro
UNICEF

06:15

Care este echipa romaneasca ce a reusit una dintre cele mai spectaculoase rasturnari de scor din istoria fotbalului

Adevărul Adevărul,
Care este echipa romaneasca ce a reusit una dintre cele mai spectaculoase rasturnari de scor din istoria fotbalului

Acum 50 de ani, in toamna lui 1966, in turul al II-lea al Cupei Oraselor Targuri viitoarea Cupa UEFA) se intalneau Dinamo Pitesti ce isi va schimba dupa doi ani numele in FC Arges) si echipa franceza FC Toulouse. in meciul tur disputat in Hexagon, francezii au castigat fara probleme cu 3-0. Ce a urmat insa pe 26 octombrie 1966 a reprezentat una dintre cele mai spectaculoase rasturnari de scor din istoria fotbalului. continuă pe Adevărul

Propunerea SOCANTA a unei romance stabilite in UK pentru pentru mamele de bebelusi: UNA DINTRE CELE MAI MARI PSIHOPATE. Femeia asta invita mamici la ea acasa si...(FOTO)

O romanca stabilita in Marea Britanie, proaspata mamica, si-a socat conationalele cu copii mici cand, cu o propunere halucinanta. Raluca le chema pe femei acasa la ea, iar apoi le.

Vasile Blaga a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul presedintele al PNL, Vasile Blaga, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea partidului, PDL, in.

Magistratii inaltei Curti au hotarat inceperea procesului sefului Senatului, in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa. Decizia nu este definitiva

Cererile si exceptiile formulate de seful Senatului Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, au fost respinse, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie. Astfel, magistratii au decis ca procesul co-presedintelui ALDE poate incepe la instanta suprema.

Unul dintre cele mai cunoscute droguri ar putea fi folosit in scopuri terapeutice

MDMA, forma pura de Ecstasy, ar putea fi folosita in curand in medicina, pentru a trata pacientii care sufera de boli incurabile si pentru a le oferi o mana de ajutor celor care sufera de sindromul stresului post-traumatic. in ceea ce priveste sindromul stresului post-traumatic, rezultatele au fost atat de promitatoare, incat FDA a introdus [].

Ultima femeie din lume nascuta in secolul al XIX-lea a implinit 117 ani: Care este secretul longevitatii sale

Singura femeie din lume care s-a nascut in secolul al XIX-lea si este inca in viata este o italianca ce tocmai a implint 117 ani. Emma Morano s-a nascut in anul 1899 si de aproape un.

Si-a iNSCENAT RAPIREA pentru a primi 10.000 de dolari: Care este motivul pentru care nepotului unui fost MAGNAT din INDUSTRIA AUTO a facut acest gest

Nepotul fostului patronul alcompaniei auto Fiat, Gianni Agnelli, este protagonistul unui scandal de proportii. Lapo Elkann, cunoscut mai ales in industria modei, a fost arestat in New York dupa ce a.

Irina Radu da explicatii in Parlament, dupa ce a refuzat sa difuzeze interviul cu Dacian Ciolos. Gigel Stirbu (PNL): Care este rolul TVR, daca sefa institutiei cenzureaza aparitia premierului pe postul public?

La ora 14. 00, sefa TVR, Irina Radu, este audiata in Parlament, dupa ce a decis amanarea interviului acordat de premierul Dacian Ciolos postului public de televiziune, care trebuia sa fie difuzat in emisiunea Viata Satului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )