Libnet.ro
UNICEF

22:30

Care este explicatia aparitiei raului din adancul Marii Negre

Antena3 Antena3,
Care este explicatia aparitiei raului din adancul Marii Negre

Pe fundul Marii Negre, oamenii de stiinta au descoperit un masiv rau subacvatic. Este de aproape 350 de ori mai mare decat Tamisa si de 10 ori mai mare ca Rinul. Raul subacvatic, care atinge si adancimi. continuă pe Antena3

Obiecte albastre surprinse in spatiu. Care este explicatia fenomenului

Telescopul Hubble a surprins obiecte albastre in spatiu. Potrivit NASA, imaginea transmisa de telescopul spatial prezinta urmele nasterii unei stele. Obiectele Herbig-Haro sunt fenomene tranzitorii loca.

Sofer prins in trafic cu alcoolemie de aproape 6 mg/l fara sa para baut. Care este explicatia data politistilor

Politistii din Blaj au fost socati cand aparatul de testat consumul de alcool la soferi a aratat, in cazul unui tanar de 27 de ani, valoarea de 5,86 miligrame pe litru in aerul expirat.

Liviu Dragnea va fi reaudiat n dosarul angajarilor fictive, n care este condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare / Instanta i-a pus n vedere sa se prezinte la termenul din 18 martie

Liviu Dragnea va fi reaudiat de catre completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia apartine instantei supreme, care i-a pus in vedere liderului PSD sa se prezinte la termenul din 18 martie al procesului, care pana acum a fost amanat de mai multe ori din cauza controverselor legate de desemnarea completurilor de cinci judecatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )