Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetari mondiale

Adevărul Adevărul,
Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetari mondiale

Dintotdeauna se stie ca buzele pline si voluptoase sunt forma preferata a tuturor, insa un sondaj efectuat pe mai mult de 1. 000 de persoane din 35 de tari a aratat care este forma perfecta. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X: care este mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9+ sau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

Viorica Dancila spune ca l-ar cununa pe Liviu Dragnea cu iubita acestuia, care este o fata deosebita

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este o fata deosebita, citeaza News. ro.

Fondatorul companiei chineze CEFC, cea care este in proces de preluare a 51% din fostul Rompetrol Group, a fost arestat in China

Ye Jianming, proprietarul firmei China Energy Fund Committee CEFC) din Shanghai, companie acuzata ca a mituit lideri africani, in schimbul unor favoruri pentru afaceri, a fost arestat in China, la inceputul acestei luni, potrivit The Observer, citat de Rador. Arestarea lui Ye in China a fost ordonata direct de catre presedintele Xi Jinping, conform South China Morning Post. In legatura cu acest caz, pe 21 noiembrie 2017, a fost arestat, la New York, un fost oficial al Hong Kong, Chi Ping Patrick Ho, fiind acuzat ca a luat parte la o schema de mituire a presedintelui Ciad si a unui membru din Guvernul Ugandei in schimbul unor contracte pentru compania chineza CEFC.

Fondatorul companiei chineze CEFC, cea care este in proces de preluare a 51% din fostul Rompetrol Group, a fost arestat in China -*- Fondatorul companiei chineze CEFC, cea care este in proces de preluare a 51% din fostul Rompetrol Group, a fost arestat i

Ye Jianming, proprietarul firmei China Energy Fund Committee CEFC) din Shanghai, companie acuzata ca a mituit lideri africani, in schimbul unor favoruri pentru afaceri, a fost arestat in China, la inceputul acestei luni, potrivit The Observer, citat de Rador. Arestarea lui Ye in China a fost ordonata direct de catre presedintele Xi Jinping, conform South China Morning Post. In legatura cu acest caz, pe 21 noiembrie 2017, a fost arestat, la New York, un fost oficial al Hong Kong, Chi Ping Patrick Ho, fiind acuzat ca a luat parte la o schema de mituire a presedintelui Ciad si a unui membru din Guvernul Ugandei in schimbul unor contracte pentru compania chineza CEFC. Recent, CEFC a fost pusa sub juridictia statului chinez.

Deponentii bancilor mai au de asteptat cresterea dobanzilor in acelasi ritm ca cele la credite! Care este explicatia?

Bancile castiga din ce in ce mai mult din majorarea dobanzilor. Marjele dintre depozite si credite au continuat sa creasca si in luna ianuarie si probabil trendul se va mentine si in perioada urmatoare, avand in vedere ca depozitele cresc mult mai.

Motivul pentru care este bine sa pui un burete umed in figider! Afla ce beneficii aduce

Consumul de fructe si legume este bun pentru organism, deoarece ele contin minerale, antioxidanti si fibre care protejeaza impotriva bolilor de inima sau cancerului. Sunt fructe pe care le punem la frigider ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )