Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care este legatura dintre Google si moda din Romania

Playtech Playtech,
Care este legatura dintre Google si moda din Romania

Marti seara a avut loc Fashionable by Google, un eveniment care imbina latura artistica a modei cu cea de business in online. Pentru cei care nu stiu, Fashionable by Google reprezinta un program de training intensiv de publicitate online destinat exclusiv magazinelor online de fashion din Romania, lansat anul trecut. Programul consta intr-o serie de []. continuă pe Playtech

VIDEOFOTO: Care este cel mai popular mogul din lume care a implinit 80 de ani

Mister Monopoly, faimosul mogul virtual al jocului Monopoly a implinit 80 de ani! Mr. Monopoly a lansat cu aceasta ocazie si o aplicatie interactiva pe facebook numita Provocarea Monopoly 80. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc.

Mircea Miclea, despre tentativa de desfiintare a institutiei care distribuie banii in cercetare: Unitatea de Finantare a Cercetarii este cel mai profesionist segment din Ministerul Educatiei

UEFISCDI este cel mai profesionist segment din Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Este singurul loc unde, din fericire, s-au adunat tehnocrati de nivel international. Daca si aceasta componenta este distrusa, atunci Ministerul Educatiei isi distruge partea cea mai profesionalizata, avertizeaza fostul ministru al Educatiei Mircea Miclea. Contactat de HotNews. ro in legatura cu intentia Senatului de a desfiinta Unitatea de Finantare a Cercetarii si de a reveni la modelul din 2010 cu 3 organisme care sa distribuie banii din cercetare, Miclea a declarat ca daca si oameni ca Adrian Curaj, directorul UEFISCDI, sunt inlaturati, atunci institutia o sa aiba de suferit.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Sinteza Zilei. Care sunt diferentele dintre coloana oficiala a lui Traian Basescu si cea a presedintelui Klaus Iohannis

Imagini care prezinta diferentele dintre coloana oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si cea a actualului sef de stat, Klaus Iohannis, au fost prezentate, marti, in emisiunea Sinteza.

ASSAI sustine constituirea Corpului Expertilor si Evaluatorilor Tehnici din Romania

Asociatia Societatilor de Servicii Auto Independente ASSAI) sustine ca sistemul de evaluare a daunelor prin intermediul Corpului Expertilor si Evaluatorilor Tehnici din Romania CEETAR) ar putea rezolva peste 70% dintre problemele cu care se confrunta in prezent pagubitii RCA sau asiguratii CASCO abuzati de catre societatile de asigurari.

Care este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati

Municipiul Campia Turzii din judetul Cluj este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati, pentru a putea fi gasiti mult mai rapid daca se pierd sau sunt furati, informeaza Mediafax.

Cartea de business a momentului la 5 edituri de top din Romania

Inovatorii, de Walter Isaacson sau Despre Aproape Orice, de miliardarul Warren Buffet sunt carti care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui antreprenor sau om de afaceri din Romania. Vezi cat costa, de unde le poti.

Concurs de arhitectura pentru cladirea bibliotecii si arhivei Uniunii Arhitectilor din Romania

Uniunea Arhitectilor din Romania UAR) lanseaza un concurs de solutii public, deschis tuturor arhitectilor din tara, organizat intr-o singura faza, pentru selectarea proiectului in baza caruia se va realiza cladirea bibliotecii si arhivei UAR, arata un comunicat remis azi redactiei.

Marian Vanghelie, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5, anunta Mediafax. Marian Vanghelie a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 14. 00, fiind adus de politisti din arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 14 martie. La DNA a fost, miercuri dimineata, si avocatul primarului Sectorului 5, ulterior acesta mergand la arest pentru a discuta cu Vanghelie.

Statistica alarmanta: Peste 2,4 milioane adrese IP din Romania, implicate in incidente de securitate cibernetica anul trecut

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a primit anul trecut peste 78 milioane alerte de securitate cibernetica cu privire la mai mult de 2,4 milioane IP-uri unice din Romania implicate in diverse tipuri de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )