Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este numele din buletin al lui Tudor Chirila. Juratul PRO TV a dezvaluit cum il cheama de fapt

Playtech Playtech,
Care este numele din buletin al lui Tudor Chirila. Juratul PRO TV a dezvaluit cum il cheama de fapt

Juratul de la Vocea Romaniei a dezvaluit cum se numeste, de fapt, in buletin. Tudor Chirila a fost o aparitie extrem de apreciata de catre public si pe parcursul sezonului 9, care s-a incheiat de curand. Vedeta de la PRO TV a admis ca numele sau din cartea de identitate este putin diferit fata de . continuă pe Playtech

Succes in afaceri pentru Tudor Chirila: Antrenorul de la Vocea Romaniei a facut peste 1,5 milioane euro in ultimii 5 ani! Artistul vinde inclusiv magneti de frigider

Tudor Chirila este cunoscut drept solist al trupei Vama, actor si antrenor la Vocea Romaniei. Putina lume stie insa ca artistul este si un om de afaceri de succes. Asta pentru ca, in ultimii ani, acesta a .

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

Arata impecabil la 49 de ani. Care este trucul Loredanei Groza pentru o silueta de manechin: inainte de micul dejun... (FOTO)

Loredana Groza are o siluetad e invidiat. in varsta de 49 de ani, vedeta a povestit care este trucul sau pentru a-si mentine aceeasi greutate ca la 20 de ani.

Ce e bine sa faci de Sfantul Stefan. Traditia straveche care este respectata si azi!

Pe 27 decembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii Mantuitorului Iisus Hristos si primul martir al Bisericii. Fiind una dintre cele mai importante zile din calendarul ortodox, nu duce lipsa detraditii si obiceiuripe care credinciosii au grija sa le respecte cu sfintenie. Asta daca isi doresc sa le mearga bine in anul .

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour dupa Craciun

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour dupa Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro.

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL dupa Craciun

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro.

Emotii URIASE pentru Tudor Chirila! S-a intamplat imediat ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei! Totul a fost facut public

Dragos Moldovan a castigat sezonului 9 Vocea Romaniei. Dragos a incantat publicul din intreaga tara, a fost votat masiv si a primit marele premiu de 100. 000 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )