Libnet.ro
UNICEF

21:30

Care este ordinea intrarii concurentilor in Marea Finala Eurovision Romania 2017

Adevărul Adevărul,
Care este ordinea intrarii concurentilor in Marea Finala Eurovision Romania 2017

Vineri, 3 martie, in transmisiune directa la Telejurnalul TVR 1 de ora 20. 00, finalistii Selectiei Nationale, au participat la extragerea numerelor prin care a fost stabilita ordinea in care vor urca pe scena. continuă pe Adevărul

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei vor canta in finala Eurovision Romania; in ce ordine vor intra concurentii

Romanca Miruna Manescu, reprezentanta Elvetiei in concursul Eurovision de la Kiev, reprezentantul Spaniei, Manel Navarro si moldovenii SunStroke Project vor canta duminica seara, 5 februarie, in finala Selectiei Nationale Eurovision, melodiile pe care le vor interpreta si pe scena Eurovision de la Kiev.

Alegerile prezidentiale din Franta: Candidatul dreptei, Francois Fillon, inculpat in dosarul in care este implicata sotia sa, anunta ca nu se retrage (VIDEO)

Scandalurile continua in Franta inaintea alegerilor prezidentiale. Francois Fillon va fi inculpat in dosarul in care este implicata sotia sa. Cu toate acestea, candidatul dreptei sustine.

Finala Eurovision Romania 2017, transmisa in direct, duminica, in Piata Universitatii

Romania isi va alege duminica seara castigatorul de la finala nationala a Eurovision care ne va reprezenta la Kiev. Telespectatorii asteapta cu nerabdare momentele artistice de duminica.

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei, canta in Finala Eurovision Romania: cum va puteti vota favoritul

Reprezentantii Elvetiei, Moldovei si Spaniei la Eurovision 2017 vor canta la finala selectiei nationale, care va avea loc duminica si va fi transmisa in direct, de la ora 20. 30, la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online, pe TVR+. TVR arata cum va puteti vota favoritul. Castigatorul va primi un premiu in bani pentru a-si pregati show-ul de la Kiev.

Veste SOC: Noul Nokia 3310 nu va putea fi folosit in multe state din lume, inclusiv in SUA. Care este motivul(VIDEO)

Locuitorii din SUA, Canada si Australia care sunt foarte incantati de relansarea Nokia 3310 ar face bine sa-si tempereze entuziasmul pentru ca telefonul va fi practic inutilizabil in aceste.

Ambasadorul Marii Britanii: Investitorii straini sa vina in Romania sa se convinga care este adevarata imagine a tarii

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell foto), considera ca exista inca un decalaj important intre imaginea pe care Romania o are in strainatate si realitatea din tara, unde conditiile economice si sociale s-au imbunatatit in ultimii ani.

Care este relatia dintre schizofrenie si artrita reumatoida

O analiza de calcul realizata de catre cercetatorii de la Universitatea din Pittsburgh asupra variabilelor genetice manifestate in organism, atat in cazul schizofreniei, cat si in cazul artritei, a identificat opt gene ce ar putea explica de ce persoanele care sufera de una dintre aceste afectiuni sunt mai predispuse pentru declansarea celeilalte, noteaza sciencedaily. com.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )