Libnet.ro
UNICEF

06:30

Care este pluralul substantivului macrou? Cele mai ciudate forme de plural din limba romana!

Antena3 Antena3,
Care este pluralul substantivului macrou? Cele mai ciudate forme de plural din limba romana!

Numarul singular si numarul plural. Uneori, o adevarata capcana pentru multi dintre vorbitorii de limba romana. Ca in orice limba, exista substantive care au forme extrem de ciudate atunci cand sunt. continuă pe Antena3

VIDEO Exista viata pe Marte? NASA a descoperit cele mai complexe materii organice n roci vechi de 3,5 miliarde de ani

Exista viata pe Planeta Rosie sau macar a existat in trecutul indepartat? NASA incearca sa raspunda la aceasta intrebare prin pasi mici facuti in timp, iar acum a anuntat o descoperire a rover-ului Curiosity, in rocile vechi de 3,5 miliarde de ani din craterul Gale. Este o descoperire importanta fiindca inseamna ca s-au pastrat materii organice in cele mai ostile zone de pe Marte. Poate in viitor gasim ceva si mai bine pastrat, ceva care contine si semnaturi de viata, spune, pentru AFP, Jennifer Eigenbrode, astrobiolog la NASA.

Utile: Cum ascunzi din notificari mesajele pe WhatsApp, Messenger, iMessage; Cele mai importante lectii pe care un copil tebuie sa le invete acasa; Cum repari o instalare de Windows 10, daca stii ca nu ai virusi

Copiii si televizorul: ce faci daca micutul tau sta prea mult in fata ecranului Desi televizorul a fost unul dintre lucrurile cele mai grozave inventate de omenire, acum a ajuns sa fie principalul dusman al tau si, mai ales, al. Uleiul de cocos: Nutrienti, Beneficii Contraindicatii Uleiul de cocos este un ulei vegetal cu numeroae beneficii pentru sanatatea organismului nostru. Se extrage din miezul de nuca de cocos uscat, numit copra, si.

Cele mai vechi urme fosilizate au fost gasite n China

Cele mai vechi urme gasite de om au fost lasate de un animal si au fost descoperite in sudul Chinei. Identitatea creaturii care a facut urmele vechi de 546 de milioane de ani este inca necunoscuta, dar provin din perioada in care se crede ca cele mai timpurii animale au evoluat, scrie BBC.

Cat a castigat la Roland Garros una dintre cele mai in forma romance, care a urcat pe locul 33 in lume

Mihaela Buzarnescu este una dintre cele mai in forma jucatoare din circuitul feminin de tenis, unde a ajuns pe locul 33 in lume, desi in urma cu un an nu se afla nici in top 400. Rezutatele din ultima vreme i-au adus venituri pe masura romancei, care in ultima perioada a participat la Rolland Garros, turneu dotat cu premii totale in valoare de aproape 40 de milioane de euro.

Ceausescu si PSD cele mai autentice produse politice romanesti

Ca sa scapam de PSD, ca sa-l schimbam, nu e nevoie de ura, ci de o munca imensa care sa schimbe felul in care este stratificata si structurata anatomia sociala, economica, politica a tarii.

HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii din luna iunie

Soarele se va pozitiona in cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adica va fi in miezul Costelatiei si problemelor perioadei. E bine sa stiti acum care este culoarea favorabila a perioadei:.

HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii in luna iunie

Soarele se va pozitiona in cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adica va fi in miezul Costelatiei si problemelor perioadei. E bine sa stiti acum care este culoarea favorabila a perioadei:.

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase si cele mai ghinioniste zodii in aceasta luna

Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase si trei zodii ghinioniste. Sa incepem cu cei norocosi, printre acestia se numara HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase zodii HOROSCOP IUNIE.

Ghidul Facultatilor. Ofertele universitare ale tarilor cele mai vanate de candidatii romani

Numarul absolventilor romani de liceu care pleaca la studii in strainatate creste anual cu 20%. Numai anul trecut peste 6. 000 de tineri au optat pentru studia la o facultate din Occident, cele mai cautate centre universitare fiind in Marea Britanie, Danemarca, Franta, Olanda si Germania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )