Libnet.ro
UNICEF

22:30

Care este povestea palpitanta din spatele acestei fotografii-simbol: Politistul care tine de mana un copil pierdut in parc (FOTO)

B1 B1,
Care este povestea palpitanta din spatele acestei fotografii-simbol: Politistul care tine de mana un copil pierdut in parc (FOTO)

Zilele trecute, in mediul online, o fotografie cu un politist ce tine de mana un copil a devenit virala. Ceea ce ascunde fotografia este insa de a dreptul inedit. Se pare ca cel mic a fost l. continuă pe B1

Dosar gresit de DNA: Magistratii de la Curtea Suprema au trimis un dosar in care este inculpat Sebatian Ghita inapoi la procurori pentru vicii de procedura (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa returneze inapoi catre procurorii DNA un dosar aflat pe rol in care este implicat deputatul Sebastian Ghita. Magistratii au considerat ca una.

Mesajul unui veteran pentru Daniel Barbu: Stiti ce se afla in cuferele care s-au intors din Afganistan? Nu sunt spagile din cercurile dumneavoastra, sunt trupuri de militari cu diurna egala cu 40% din diurna unui politician

O noua reactie dura fata de declaratiile iresponsabile ale senatorului Daniel Barbu. Am participant la 3 misiuni in Afganistan, domnule Daniel Barbu. Stiti ce se afla in acele cufere metalice care s-au intors din Afganistan? Nu sunt spagi sau comisioane care circula in cercurile dumneavoastra, sunt trupuri de militari care au plecat in Afganistan pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician, a scris militarul, intr-o postare pe Facebook.

Sinucidere la spital! Un barbat s-a aruncat de la etajul noua. Motivul dramatic din spatele gestului sau

Un barbat in varsta de 46 de ani s-a aruncat, luni dimineata, de la etajul noua al spitalului privat Sfantul Sava din Iasi. Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean.

Sotul Georgianei Hosu, fosta sefa a DIICOT, retinut de DNA in dosarul Carpatica Asig Sibiu, in care este vizat si un parlamentar

Dan Hosu, care a fost retinut luni de procurorii DNA alaturi de Angela Toncescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie al S. C Carpatica Asig Sibiu, este sotul fostului procuror sef interimar al DIICOT, Georgiana Hosu, transmite agentia Mediafax, care precizeaza ca, potrivit unor surse juridice, in acest dosar este vizat si un parlamentar.

Toata lumea asteapta multe goluri in confruntarea de cinci stele Borussia Dortmund Real Madrid: VEZI care este PARIUL ZILEI de la STANLEYBET

P) Dupa memorabila victorie a Borussiei Dortmund in semifinala Champions League din 2013, scor 4-1 cu galacticii de la Real Madrid, toate confruntarile dintre cele doua echipe s-au lasat cu scantei.

Care este cea mai rentabila investitie in 2016

Gramul de aur a castigat peste 18% de la inceputul anului si pana ieri. Asta inseamna ca cine a cumparat pe 4 ianuarie un gram de aur care se tranzactiona cu 142,86 de lei si l-ar fi.

Experiment teribil: Un barbat s-a lasat intepat de o viespe care este considerata a avea a patra cea mai dureroasa intepatura (VIDEO)

Experiment socant la care s-a supus un expert! Barbatul s-a lasat intepat de una dintre cele mai periculoase viespi din lume. Insecta ar putea pune la pamant o vaca intr-o secunda. Barbatul a.

Femeia care a prevestit dezastul din Colectiv, declaratie terifianta despre viitorul cutremur mare din Romania

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, sustine ca a avut viziuni despre cutremurul de sambata seara inca din zorii zilei de 17 septembrie. Cu exact o saptamana inainte de cutremur sambata, 17.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )