Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este principala cauza de gelozie pentru jumatate dintre romani

Antena3 Antena3,
Care este principala cauza de gelozie pentru jumatate dintre romani

Telefonul mobil este unul dintre principalele motive de gelozie in Romania, aproape jumatate dintre romani fiind mai gelosi pe faptul ca jumatatea lor sta cu nasul in telefon si doar 18% pe timpul pe care. continuă pe Antena3

Care este principala diferenta dintre uleiul de masline si uleiul de masline extra virgin

Intre uleiul de masline obisnuit si cel extra virgin exista o diferenta importanta. Principala diferenta este punctul de ardere, adica temperatura la care arde. Uleiul de masline extra virgin are o.

Jumatate dintre combinatele lui Ioan Niculae, odata cel mai bogat roman, au ajuns in faliment

Jumatate dintre combinatele lui Ioan Niculae sunt in faliment. Chem Gaz Slobozia si Donau Chem Turnu Magurele sunt in observatie, alte trei combinate din grupul Interagro au fost declarate in faliment. Doar.

Cte restrictii de viteza sunt n reteaua CFR si care este viteza medie a trenurilor

In reteaua gestionata de CN CFR sunt peste 440 de restrictii de viteza si, din cauza lor, viteza medie comerciala a trenurilor Regio este de 39 km/h, in timp ce la InterRegio media este de 55 km/h. Datele trimise de CFR catre HotNews. ro indica faptul ca pe magistralele Bucuresti-Oradea si Bucuresti - Timisoara sunt cele mai multe restrictii. Intra in articol pentru a vedea cate restrictii vrea CFR Infrastructura sa elimine in acest an si cat dureaza calatoria cu trenul intre cateva orase mari.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este diferenta dintre odata si o data

Ana Iorga a prezentat in rubrica Pe cuvant cum se scriu corect adverbele de timp si gruparile adverbiale. Ne putm gasi incurcati in fataunor adverbe compuse pe care le putem confundacu o.

De ce injuraturile romanilor te trimit la origini. Care este explicatia?

Despre romani se spune ca au o lista inepuizabila de cuvinte de ocara - de altfel, unul dintre textele celebre ale literaturii romane este o predica a lui Antim Ivireanul circa 1650 -1716, mitropolit de.

Viorica Dancila, prima reactie dupa sesizarea penala depusa de Orban: Sunt convinsa ca justitia va gasi ridicola aceasta plangere, care este complet rupta de realitate (VIDEO)

Premierul Viorica Vasilica Dancila a reactionat, luni, dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, i-a facut plangere penala pentru inalta tradare. Dancila a apus ca gestul lui Orban i se pare un act deplasat, cu.

Interdictie de circulatie pentru anumite automobile diesel in Germania: Care este primul oras care pune in aplicare masura

In luna februarie a acestui an, Tribunalul administrativ federal din Leipzig a decis ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii. Desi decizia Tribunalului din Leipzig viza in mod direct doar.

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Are 44 de litere! Crezi ca reusesti sa-l citesti cu voce tare?

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant existent in limba romana. E numele unei boli pulmonare care e provocata de inhalarea prafului de siliciu vulcanic, care depunandu-se in.

S-a stabilit perioada in care vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European

Consiliul Uniunii Europene a adoptat marti o decizie prin care se stabileste ca urmatoarele alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura in perioada 23-26 mai 2019, se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )