Libnet.ro
UNICEF

20:45

Care este starea actorului Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

B1 B1,
Care este starea actorului Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

Lumea vedetelorsi nu numai a fost surprinsade anuntul facut de Antonio Banderas chiar de ziua lui. Actorul care aimplinit 60 de ani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Anuntul a. continuă pe B1

Exclusiv! Imagini de la atacul asupra politistilor taiati cu coasa. Care este starea oamenilor legii

Doi politisti din Dambovita au intervenit duminica seara la un scandal care s-a lasat cu varsare de sange, in Vacaresti, judetul Dambovita. Oamenii legii au fost taiati cu coasa de doi frati agresivi, iar politistii au fost nevoiti sa traga focuri de arma pentru a se apara. Antena3 prezinta imaginile in exclusivitate.

Antonio Banderas are coronavirus. Cum se simte actorul in varsta de 60 de ani

Actorul spaniol Antonio Banderas a anuntat ca este bolnav de COVID-19 chiar in ziua in care a implinit 60 de ani. Avand in vedere ca a fost testat pozitiv, acesta si-a petrecut aniversarea in izolare. Cat timp va sta in carantina, actorul a marturisit ca va citi, va scrie si se va odihni. Care este .

Actorul Antonio Banderas a anuntat de ziua sa ca este infectat cu coronavirus

Antonio Banderas si-a petrecut cea de-a 60-a aniversare in izolare. Actorul spaniol a fost diagnosticat cu Covid-19, astfel ca ziua sa de nastere nu a mai fost anul acesta motiv de distractie si.

Antonio Banderas, diagnosticat cu Covid-19. Mesajul actorului nevoit sa-si petreaca a 60-a aniversare in carantina

Antonio Banderas a anuntat luni pe contul de Instagram ca este nevoit sa isi petreaca a 60-a aniversare in carantina pentru ca a fost diagnosticat cu Covid-19.

Antonio Banderas anunta ca a fost diagnosticat cu COVID-19 Cum se simte actorul spaniol

Actorul spaniol Antonio Banderas a anuntat in aceeasi zi in care a implinit 60 de ani ca a fost testat pozitiv cu coronavirusul, relateaza Reuters si Sky News.

Antonio Banderas anunta ca are coronavirus

Renumitul actor spaniol Antonio Banderas a dezvaluit ca a fost testat pozitiv cu COVID-19, chiar in .

Care este primul rol pe care il va primi Tom Hanks dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au fost infectati cu noul coronavirus la inceputul lunii martie. Cei doi au dus o lupta acerba cu boala. Dupa ce cosmarul a luat sfarsit, celebrul actor este gata sa isi.

CM Snooker: Ronnie OSullivan si Neil Robertson, in dificultate - Care este situatia din sferturile competitiei

Mark Selby a prins viteza inca din debutul sfertului cu Neil Robertson, britanicul reusind sa incheie ziua cu un avantaj confortabil: 11-5. Mark mai are nevoie de doar doua frame-uri pentru a-si asigura locul in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker. Lucrurile nu stau bine pentru Ronnie OSullivan: este condus cu 6-2 de Mark Williams.

Ce pensie uriasa incaseaza lunar Augustin Lazar, fostul procuror general Romaniei! Care este pensia medie a unui magistrat

Magistratii sunt considerati speciali de statul roman, desi nicio alta tara nu le acorda statut privilegiat. in ciuda faptului ca nu cotizeaza foarte mult la bugetul de stat si se retrag din profesie la varste la care altii muncesc din greu, ei benficiaza de pensii astronomice. Printre ei si Augustin Lazar, fostul procuror general al Romaniei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )