Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este starea copilului cazut intr-un put din Teleorman. Anuntul facut de medici

Antena3 Antena3,
Care este starea copilului cazut intr-un put din Teleorman. Anuntul facut de medici

Cel mai mare risc al copilului care a cazut intr-un put in judetul Teleorman este o infectie masiva pulmonara, care ar putea cauza decesul,a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Barbatul care a salvat copilul cazut in put in Teleorman a mai participat la o interventie salvatoare si in urma cu 7 ani: Sunt fericit ca am mai salvat inca o viata

Un copil de 1 ani si 8 luni a stat blocat marti la o adancime de 16 metri dupa ce a ramas nesupravegheat si a cazut intr-un put din curtea casei. Salvatorii au lucrat mai bine de 11 ore pentru a.

Dosar penal in cazul copilului cazut in fantana. A inceput cercetarea in rem

Cazul copilului cazut in put la Balta Sarata se afla in atentia politistilor. S-a inceput cercetarea penala in REM asupra faptei intr-un dosar penal de vatamare din culpa.

Dragnea le transmite felicitari pompierilor care au salvat copilul cazut in put, in Teleorman

Presedintele Camerei, liderul PSD Liviu Dragnea, i-a felicitat, miercuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe pompierii de la ISU Bucuresti-Ilfov care au participat la salvarea copilul cazut intr-un put, in judetul Teleorman, el apreciind ca reusita s-a datorat pregatirii si implicarii acestora.

Procurorii au deschis dosar penal in cazul copilului cazut in fantana

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Rosiorii de Vede au deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa in cazul copilului de doi ani care a cazut intr-un put din curtea casei.

Fostul ministru Darius Valcov scapa de controlul judiciar in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie

Fostul ministru de Finante Darius Valcov scapa de controlul judiciar, dupa ce instanta suprema a decis, definitiv, revocarea masurii preventive in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupata de acesta, de primar, senator si ministru, anunta News. ro.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov scapa de controlul judiciar in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie

Fostul ministru de Finante Darius Valcov scapa de controlul judiciar, dupa ce instanta suprema a decis, definitiv, revocarea masurii preventive in dosarul in care este judecat pentru trafic de.

Un BEBELUS raspunde la intrebarea: Care este sensul vietii? Raspunsul micutului este INCREDIBIL (VIDEO)

Un bebelus care seamana cu un guru raspunde la cea mai problematica intrebare: Care este sensul vietii? Micutul este tinut in brate de tatal sau care se amuza de modul in care sta.

Reactia Protectiei Copilului Teleorman in cazul copilului cazut intr-un put: Este o familie unita!

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman monitorizeaza familia baietelului de doi ani care marti a cazut intr-un put, primele date indicand ca este o.

Protectia Copilului Teleorman, despre copilul de doi ani care a cazut intr-un put: Din primele informatii, este vorba de un accident negericit. Familia baietelului este una inchegata

Familia baietelului de doi ani, care a cazut marti dimineata intr-un put, este monitorizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Primele date ale autoritatilor arata ca famila copilului este unita si ca incidentul este consecinta unui accident nefericit.

Protectia Copilului Teleorman, despre copilul de doi ani care a cazut intr-un put: Din primele informatii, este vorba de un accident nefericit. Familia baietelului este una inchegata

Familia baietelului de doi ani, care a cazut marti dimineata intr-un put, este monitorizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Primele date ale autoritatilor arata ca famila copilului este unita si ca incidentul este consecinta unui accident nefericit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )