Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este starea persoanelor internate in spital, dupa protestul de vineri

Antena3 Antena3,
Care este starea persoanelor internate in spital, dupa protestul de vineri

Persoanele care au participat la mitingul de vineri din Piata Victoriei si care au fost internate la Spitalul de Urgenta Floreasca sunt in stare stabila, a declarat sambata, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, vizita-surpriza la Spitalul Floreasca. Care este starea femeii-jandarm batuta cu bestialitate

Update 14. 30:Ministrul Sorina Pintea a declarat ca femeia jandarm lovita in Piata Victoriei nu are fractura de coloana cervicala, comunica si este intr-o stare buna. Spune ca asteapta sa mearga.

Pozitia SRI, dupa protestul de vineri

Serviciul Roman de Informatii a reactionat dupa protestul de vineri, spunand ca informatiile detinute au fost transmise structurilor MAI si condamna incercarile de atragere a institutiei in teorii ale.

Care este starea femeii jandarm care a fost incoltita si lovita de cativa protestatari

Jandarmeria Romana a oferit cateva informatii, referitoare la unul din incidentele violente care au avut loc in aceasta seara in Piata Victoriei, in urma caruia o femeie jandarm a fost ranita.

Corina Danila arata SPECTACULOS dupa ce a slabit zeci de kilograme. Care este DIETA (FOTO)

Corina Danila a slabit 19 kilograme. Dieta pe care o tine vedeta de televiziune este relativ simpla. Corina Danila a explicat ca se simte mai bine ca oricand. Aceasta a scos din alimentatie zaharul,.

Presedintele Klaus Iohannis a demis un judecator de la Tribunalul Bucuresti: Care este motivatia din spatele deciziei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a judecatoarei Antonela-Anemary Cristea fosta Costache). Aceasta deciziei vine in urma unei propunerei facute de CSM dupa ce.

Sute de calculatoare vor fi instalate in sediile ANAF din tara. Care este motivul

Sute de calculatoare vor fi instalate in sediile ANAF din tara pentru ca romanii sa depuna Declaratia Unica online. Investitia a fost gandita dupa ce ANAF a anuntat ca romanii nu vor mai primi documentu.

Este ancheta in trei penitenciare dupa moartea judecatorului Stan Mustata

Este ancheta in trei penitenciare dupa moartea judecatorului Stan Mustata. Se fac cercetari in Penitenciarul Rahova, cel de la Giurgiu si Penitenciarul Jilava. in plus, procurorii au fost sesizati si ei du.

Bancpost spune ca nu poate fi obligata sa ramburseze sumele platite de clientii cesionati! Care este argumentul?

Bancpost analizeaza decizia ANPC prin care institutia a sanctionat banca pentru incalcarea legislatiei privind cesionarea unor credite. Pana la luarea unei decizii, banca precizeaza ca nu poate fi obligata sa restituie sumele incasate ilegal de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )