Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei. Perioada critica inca nu a trecut

Adevărul Adevărul,
Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei. Perioada critica inca nu a trecut

Indragita actrita inca se afla la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, avand nevoie de suport hemodinamic si respirator. continuă pe Adevărul

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi. Detalii de la medicii care o ingrijesc

Actrita Draga Olteanu Matei se afla internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi.

Care este rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei

Rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ, a declarat sambata pentru News. ro sefa UPU SMURD Iasi prof. univ. dr. Diana Cimpoesu. Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva superioara.

Medic: Rezultatul testului Covid-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ Artista, in continuare sub terapie intensiva

Rezultatul testului pentru Covid-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ, a declarat sambata pentru News. ro sefa UPU SMURD Iasi, Diana Cimpoesu. Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva superioara.

Rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ

Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suf.

Cauza hemoragiei digestive suferite de actrita Draga Olteanu Matei: Cel mai probabil, tratamentul anticoagulant pentru o afectiune cardiovasculara

Sefa UPU SMURD Iasi Diana Cimpoesu a declarat ca cea mai probabila cauza a hemoragiei digestive superioare suferite de actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, a fost tratamentul anticoagulant pe care il are de mai mult timp pentur o afectiune cardiovasculara. Ea a adaugat ca actritei i-a fost efectuat testul pentru COVID-19 si sunt asteptate rezultatele in cursul zilei de sambata.

Anunt de ultima ora! in ce stare este acum Draga Olteanu Matei. Diagnosticul final

Declaratii sustinute de doctorul Cimpoesu despre starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, care a ajuns de urgenta la Spitalul Spiridon din Iasi, vineri seara, dupa ce a suferit o hemoragie superioara. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei. Diagnosticul: hemoragie sugestiva superioara Draga Olteanu Matei a .

Draga Olteanu Matei, fara bani si fara casa. Cum a fost posibil sa ajunga pe strazi

Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai iubite actrite de comedie din Romania, a trecut si prin momente triste in cei 87 de ani ai sai. Aceasta a povestit intr-un interviu la TVR, la Pulsul zilei, cum a ajuns la Piatra Neamt dupa ce a pierdut casa din Bucuresti. Amintirile actritei Draga Olteanu Matei. Relatie .

Draga Olteanu Matei, in stare grava la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Actrita Draga Olteanu Matei a fost adusa la spital, in Iasi. indragita artista se afla in stare deosebit de grava, iar medicii au demarat toate procedurile. UPDATE: Draga Olteanu Matei este constienta si coopereaza cu medicii. Conform primelor investigatii, indragita actrita a avut o hemoragie digestiva superioara, iar medicii au demarat imediat toate procedurile necesare.

Draga Olteanu Matei, cum l-a distrat pe Ceausescu. Detalii nestiute despre viata actritei

Vineri seara, romanii au primit o veste tragica, actrita care a dat suflet multor personaje care ne-au adus zambetul pe buze, Draga Olteanu Matei a ajuns in stare grava la spital. Ea a avut hemoragie digestiva superioara, iar cadrele medicale i-au acordat ingrijiri de specialitate. Draga Olteanu Matei, cum l-a distrat pe Ceausescu indragita actrita .

Iasi: Actrita Draga Olteanu Matei, la Terapie Intensiva; a fost sedata si e stabilizata

Actrita Draga Olteanu Matei este internata la Spitalul Sf. Spiridon si se afla la Terapie Intensiva, fiind stabilizata, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva, a anuntat directorul unitatii medicale, Diana Cimpoesu. Potrivit acesteia, Draga Olteanu Matei a fost testata pentru virusul SARS-CoV2, rezultatul urmand sa vina in cursul zilei. S-a luat un test asa cum se procedeaza pentru toti pacientii care se interneaza in orice clinica a spitalului. Ceea ce conteaza este terapia de urgenta, in acest caz transfuzia de sange, tot tratamentul pentru o hemoragie digestiva superioara. Rezultatul va veni in cursul zilei de astazi. Nu erau semne care sa ne duca cu gandul la o infectie SARS-CoV2. Este in zona tampon a ATI, pentru ca asa sunt tratati toti pacientii pana la venirea testului. Se face interventia chirurgicala, interventia endoscopie, orice interventie are nevoie pacientul dar, evident, cu precautie pana la venirea rezultatelor testului, a spus Diana Cimpoesu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )