Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care este temperatura ideala pentru un somn odihnitor de opt ore. Putini stiu asta!

Antena3 Antena3,
Care este temperatura ideala pentru un somn odihnitor de opt ore. Putini stiu asta!

Temperatura din dormitor ne influenteaza foarte mult in timpul noptii. Desi am putea crede ca este nevoie ca in camera sa fie cat mai multe grade Celsius, realitatea este alta. De fapt, pentru a ne. continuă pe Antena3

Plante pentru somn odihnitor. Ce trebuie sa ai la indemana

Ai probleme cu somnul? iti este din ce in ce mai greu sa te odihnesti? Atunci ai nevoie de niste plante pentru somn odihnitor. Cele 6 sau 8 ore de somn pe noapte sunt importante pentru orice om. Cand nu avem parte de ele, suntem incarcati cu energie negativa. Specialistii recomanda sa avem in casa plante care ne ajuta cu somnul.

PNL a decis. Care este termenul limita pentru motiunea de cenzura

Termenul limita pentru depunerea de catre Opozitie a motiunii de cenzura impotriva Guvernului este 10-12 decembrie, a declarat luni seara presedintele PNL, Ludovic Orban. Deci, ca termen limita, 10-12.

UPDATE La ASF, Mos Craciun a venit deja: Toti cei peste 500 de angajati au ncasat prima anuala, care este la nivelul unui salariu / Conducerea ASF spune ca negociaza reducerea nivelului primelor pentru 2019

Salariul mediu net depaseste 9. 700 lei in ASF si chiar inainte ca Parlamentul sa valideze noua conducere, sindicatul ASF ii cerea insistent presedintelui de atunci, Leonardo Badea, sa onoreze plata primei anuale prevazute in Contractul Colectiv de Munca pentru toti angajatii institutiei, prima care este la nivelul unui salariu. Imediat dupa ce a fost validat pentru un nou mandat ca presedinte ASF, Badea a semnat plata acestor prime pentru toti cei peste 500 de angajati, au precizat pentru HotNews. ro surse din ASF. Tot in acest an, de Paste, fiecare angajat ASF a primit o prima de 5. 000 de lei net. UPDATE ASF confirma ca presedintele Leonardo Badea a dispus plata primelor anuale, dupa ce s-a facut o analiza de oportunitate si legalitate si spune ca unul dintre obiectivele ASF pentru 2019 este reducerea nivelului primelor.

Are 44 de ani si e mama a trei copii, dar arata FANTASTIC! Care este ritualul secret al femeii. Si tu poti face asta acasa (FOTO)

Femeia, a carei frumusete este de nedescris, si-a dezvaluit secretul pentru trupul ce nu-i arata varsta, si anume un dus miraculos zilnic. Abigail ONeill, in varsta de 44 de ani, a uluit mii de urmaritori de.

Ludovic Orban: 10-12 decembrie este termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura este 10-12 decembrie. Pentru ca motiunea sa treaca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )