Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care au fost cei mai buni angajatori in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care au fost cei mai buni angajatori in 2017

Si in 2017, angajatii romani au evaluat companiile pentru care lucreaza. Cei mai multi dintre ei evalueaza mediul de lucru, managementul si ofertele salariale. Care este cel mai apreciat angajator al anului?. continuă pe Wall-Street Ro

Andreas Larsson, unul dintre cei mai buni somelieri din lume, vine la Chisinau

In premiera pentru Republica Moldova, unul dintre cei mai influenti somelieri ai lumii, Andreas Larsson, vine la Chisinau pentru o degustare de exceptie a peste 20 de vinuri din soiuri autohtone si de cupaj. Pentru prima data dupa lansarea brandului de tara Vinul Moldovei, pasionatii de vin, dar si profesionistii in domeniu au ocazia unica joi, 14 decembrie, sa participe la o degustare in orb, ghidati de un celebru somelier cu renume mondial.

Asa prepari cei mai buni carnati pentru Craciun. Reteta pe care o faceau bunicii nostri

Ingredientele sunt simple, naturale, dar rezulatul e pur si simplu delicios. Carnatii sunt un preparat specific sezonului de iarna. in general, carnatii de casa se pregatesc dupa taierea.

Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari VIDEO

In editia de sambata seara au fost alesi cei cinci finalisti ai sezonului 12 Te cunosc de undeva!, printre acestia numarandu-se Adriana Trandafir si Cezar Ouatu.

Business report:INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati;Romania, codasa pana si la cheltuirea banilor europeni;David si Goliat, varianta din bricolaj: povestea micului antreprenor care concureaza cu D

Topul judetelor in care se construiesc cele mai putine case. Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte in mediu urban a scazut in primele noua luni din acest an si se constata o crestere a locuintelor construite in mediul rural. INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati. Rata saraciei relative a ajuns la 25,3% anul trecut si a inclus astfel peste cinci milioane de romani.

Unde lucreaza cei mai multumiti angajati

Un sondaj facut pe o platforma specializata, in baza notelor date de peste 50. 000 de angajati si a celor peste 150. 000 de opinii exprimate de acestia privind conditiile de munca, comportamentul conducerii fata de ei si salariile primite, plaseaza trei mari companii din industria IT pe primele locuri, un producator de cauciucuri pe locul 5 si o importanta firma de consultanta pe penultimul loc din Top 10 angajatori.

Cine vor fi cei mai bine platiti angajati din ministere, in 2018

Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de angajati vor avea salarii medii de circa 10. 300 de lei net pe luna in 2018, cu 12%.

Avea cei mai frumosi copii din lume. intr-o zi si-a gasit fetita moarta in casa, cu o perna pe fata si sotia si baietulul lipsa. Dupa putin timp, a primit un telefon. Ce gasise un trecator in masina femeii

Sportul din intreaga lume e in stare de soc. Asta dupa aparitia unei vesti care a ingrozit intreaga Italie. Sotia fostului international de rugby Andrea Benatti a fost arestata dupa ce.

Cristina Neagu, ca Messi. Care este dezamagirea care ii uneste pe doi dintre cei mai mari sportivi ai planetei

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume, castigand acest titlul de trei ori, in 2010, 2015 si 2016.

Care sunt cele mai inteligente zodii?

Fiecare zodie are propriul set de trasaturi si abilitati. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacitatile lor unice si speciale, cum ar fi inteligenta! Iata doua zodii care sunt apreciate pentru.

Care este cea mai potrivita zi pentru o calatorie cu avionul

Calatoria cu avionul a devenit un fapt obisnuit pentru majoritatea oamenilor dupa introducerea curselor low cost. Dar, totodata, aglomerarea curselor a dus la diverse probleme, dintre care cea mai neplacuta este.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )