Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Playtech Playtech,
Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori. continuă pe Playtech

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Trgul Gaudeamus si-a desemnat premiantii. Care a fost cea mai rvnita carte de anul acesta

Editia a 25-a a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura a decernat duminica duminica dupa-amiaza, premiile evenimentului. Conform Mediafax, trofeele Gaudeamus au inclus, pe baza voturilor publicului, un loc 3 pentru editura Nemira, locul 2 pentru Polirom, in timp ce locul intai pentru prezenta la Targ a fost acordat editurii Humanitas. Volumele Povestea mea, de Michelle Obama, Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri, de Bogdan Bucur, Orice om ii este teama. Un partid, trei ani si doi premieri, de Radu Paraschivescu si 6 povesti cu draci, de Igor Bergler, se situeaza pe locuri fruntase in topul celor mai vandute titluri.

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

VIDEO Cel mai liber om din Slatina si-a chemat prietenii sa-si descopere portretele. Expozitie cu 500 de fotografii

O expozitie-eveniment care reuneste aproape 500 de portrete a fost vernisata, joi-seara, la Galeria Artis a Muzeului Judetean Olt, in prezenta numerosilor prieteni ai artistului.

Roger Federer dezvaluie care e cel mai mare avantaj pe care il au jucatorii de tenis

Roger Federer, probabil cel mai valoros jucator de tenis din toate timpurile, a explicat public care este cel mai mare avantaj al celor care practica acest sport.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

Bancul zilei: Cel mai minunat sot

Am intrat intr-o reprezentanta auto si i-am spus managerului: - Sotia mea ar dori sa discutati despre Loganul din vitrina. - imi pare rau, domnule.

VIDEO-INTERVIU Irina Bossy-Ghica: La Reuters si BBC daca nu erai englez nu erai promovat. Ca femeie era si mai rau / Presa romneasca e pe undeva mai libera dect cea franceza/ n redactia BBC erau securisti infiltrati: Am avut un cod secret cu mama mea: o

Irina Bossy-Ghica a lucrat 2 ani la BBC si 8 ani la Reuters, iar impresiile despre experienta sa in jurnalismul anglo-saxon sunt impartite. Am fost formata la cele mai bune organe de presa din lume, am lucrat doi ani la BBC, fara sa imi dau identitatea pe post. Ma chema Ruxandra Grigorescu, dar in redactie erau oameni infiltrati si mama a avut probleme cu Securitatea. La agentia Reuters s-a simtit cu adevarat libera, dar spune ca cei care nu erau englezi nu erau deloc promovati, ia rfemeile erau discriminate. Eu nu as da deloc in presa romana, pentru ca traiesc in Franta si nu gasesc deloc la inaltime jurnalismul francez. Anumite informatii care se dau la televizor in Romania, nu s-ar da in Franta - despre presedinte, despre primul ministru, e un ton foarte liber - a precizat Irina Bossy-Ghica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )