Libnet.ro
UNICEF

19:30

Care a fost subiectul intrevederii lui Traian Basescu cu Angela Merkel dupa Congres

Antena3 Antena3,
Care a fost subiectul intrevederii lui Traian Basescu cu Angela Merkel dupa Congres

Presedintele Traian Basescu i-a multumit cancelarului Angela Merkel pentru angajamentul in favoarea valorilor europene si standardele democratice din perioada crizei politice din Romania, el cerandu-i si sprijin. continuă pe Antena3

Fiica Iuliei Timosenko a fost primita la Cotroceni de catre Traian Basescu: Presedintele si-a transmis solidaritatea pentru partidul mamei mele

Traian Basescu a avut o intrevedere la Palatul Cotroceni cu fiica Iuliei Timosenko, Evghenia Timosenko. Aceasta a declarat ca este foarte recunoscatoare pentru ospitalitate si a afirmat ca presedintele Romaniei si-a declarat sprijinul pentru partidul mamei sale, aflat acum in opozitie, cu doar doua saptamani inainte de alegerile parlamentare din 28 octombrie din Ucraina.

Angela Merkel si Traian Basescu vor avea o intalnire intre patru ochi. Care va fi subiectul intrevederii?

Cancelarul german Angela Merkel va avea o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, in marja Congresului PPE de la Palatul Parlamentului, au confirmat surse oficiale, scrie Mediafax.

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german a avut o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

UPDATE 17:54Presedintele Traian Basescu si cancelarul german Angela Merkel au avut, miercuri, Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, o intrevedere de aproximativ 10 minute.

Traian Basescu i-a spus Angelei Merkel ca presedintele va reprezenta Romania la reuniunile Consiliului European

Presedintele Traian Basescu a avut, miercuri, o intalnire bilaterala cu Angela Merkel, in cadrul careia cancelarul german s-a interesat asupra nivelului de reprezentare a Romaniei la reuniunile Consiliului European. In raspunsul sau, Traian Basescu a amintit ca exista doua decizii recente ale Curtii Constitutionale care stabilesc, dincolo de orice dubiu, reprezentarea de catre presedintele tarii, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu: Trebuie sa capitalizam avantajul conectarii Marii Negre si a statelor din comunitatea energetica

Presedintele Traian Basescu a abordat, in cadrul CongresuluiPPE de la Bucuresti, subiectul politicilor energetice, sustinand ca securitatea energetica europeana nu poate fi tratata in etape.

Mesajul lui Traian Basescu de Zilele Orasului Chisinau: Cetatenii Republicii Moldova merita sa se bucure cat mai curand de toate avantajele pe care le ofera UE

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilelor Orasului Chisinau. Mesajul sefului statului a fost prezentat, duminica, la Chisinau, de catre consilierul prezidential Eugen Tomac. In acest an, Chisinaul aniverseaza 576 de ani de la prima atestare documentara. Ca de fiecare data, rememorarea trecutului istoric este o conditie esentiala pentru a putea reflecta matur asupra prezentului si asupra alegerilor pe care trebuie sa ni le asumam in viitor, pentru binele comun. Consider ca este obligatia noastra de a construi un viitor comun, intrucat cetatenii Republicii Moldova merita sa se bucure, cat mai curand, de toate avantajele pe care le ofera Uniunea Europeana membrilor sai, arata Traian Basescu, in mesajul sau.

Traian Basescu, la lansarea unui nou volum de documente ale comunismului din Romania: Am avut de multe ori convingerea ca facem ce trebuie, cei care am trait atunci

Perioada comunista de dupa 1972 este extrem de importanta pentru a intelege cum a fost pacalita acea generatie, ce inseamna propaganda si ce inseamna sa fii invatat ca statul are grija de tine tot timpul, a declarat marti presedintele Traian Basescu, la lansarea volumului 'Istoria comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971)', ocazie cu care a marturisit ca, licean fiind, avea impresia ca este condus spre liberate.

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele .

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu este in continuare glaciala. Voi incerca impreuna cu presedintele sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect la Consiliul European din noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune a Consiliului European, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata. Primul minisrtru a aratat si ca relatia sa cu seful statului este in continuare una glaciala, potrivit Mediafax. In plus, seful Guvernului l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, rostind sintagma dottore, acesta ar fi aratat ca a ramas tributar santajului si altor metode securiste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )