Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TEI VEI ZBATE iN 2019?

B1 B1,
Care iti va fi cea mai mare PROVOCARE in 2019 in functie de ZODIE. Cu ce TEI VEI ZBATE iN 2019?

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de provocari, zbateri, lu. continuă pe B1

Teaser video si noi detalii despre finalul Game of Thrones: Cea mai mare scena de lupta din istoria TV si o surpriza incredibila VIDEO

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va contine cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii, promite chiar actorul care il portretizeaza pe Regele Noptii, iar cel mai nou teaser video lansat de HBO ii da dreptate.

China vrea sa aiba cel mai mare aeroport din lume: cum va arata si cand va fi deschis

China este pregatita sa depaseasca Statele Unite ca cea mai mare piata a calatoriilor aeriene din lume pana in 2022 - si nu este de mirare ca nebunia constructiei aeroportului din tara continua spectaculos, scrie CNN.

O femela albatros, despre care se crede ca e cea mai vrstnica pasare salbatica din lume, a devenit mama pentru a 37-a oara

Wisdom, o femela albatros in varsta de 68 de ani, a depus un nou ou cu partenerul ei de o viata pe Atolul Midway din Oceanul Pacific de Nord, relateaza The Guardian.

Azi, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pe care este bine sa o spui pe 7 decembrie. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 23.000 de gospodarii

Ferratum Oyj Ferratum) a derulat cu succes cea de-a noua editie consecutiva a barometrului international. Barometrul de Craciun a analizat planurile consumatorilor din perioada sarbatorilor de iarna si a fost realizat in peste 23. 000 de gospodarii din 19 tari, lucru ce il transform in cel mai mare studiu realizat pana acum de Ferratum.

VIDEO China construieste cel mai mare aeroport din lume. Peste 40.000 de muncitori lucreaza pentru a-l termina pna n septembrie 2019

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume.

Cea mai ieftina garnitura. Cum faci cel mai bun piure de cartofi si ce se adauga in preparat ca sa iasa pufos

Preparat banal si ieftin, piureul de cartofi cere indemanare la prepare. Cea mai populara garnitura care insoteste o friptura se gateste perfect dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recenta lucrare a gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Cea mai frumoasa politista din Germania, constransa de sefi sa ia o decizie: pozele sexy sau uniforma FOTO

Adrienne Koleszar 34 de ani) este considerata cea mai frumoasa politista din Germania si este constransa de sefi sa aleaga intre a fi organ public sau a fi celebra pe Instagram. Acestia o pun sa renunte la postarile in care isi etaleaza fizicul si la postura de celebritate in mediul online, daca vrea sa continue cariera de ofiter.

Rusia: Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta pentru drepturile omului si fosta disidenta, a incetat din viata

Liudmila Alexeeva, cea mai veche militanta din Rusia pentru drepturile omului si fosta disidenta sovietica, a incetat din viata, sambata, la Moscova, la varsta de 91 de ani, informeaza AFP.

Ministrul britanic al muncii: Acordul premierului May privind Brexit-ul este cea mai buna optiune

Ministrul britanic al muncii si pensiilor, Amber Rudd, a declarat sambata ca acordul premierului Theresa May privind Brexit-ul a fost cea mai buna optiune posibila si singurul plan disponibil pentru iesirea din Uniunea Europeana, desi a recunoscut ca.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )