Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care mai e starea de sanatatate a premierului Boris Johnson, dupa ce a fost internat in spital din cauza COVID-19

Antena3 Antena3,
Care mai e starea de sanatatate a premierului Boris Johnson, dupa ce a fost internat in spital din cauza COVID-19

Situatia premierului britanic, Boris Johnson, incepe sa se imbunatateasca. Aflat internat intr-un spital din Londra, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus, Boris Johnson a inceput sa raspunda la tratament, iar starea lui e stabila. continuă pe Antena3

Coronavirus: Premierul Boris Johnson continua sa lupte cu boala, la terapie intensiva

Nicio schimbare nu a intervenit in ceea ce priveste starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, care se afla de luni seara la terapie intensiva, au precizat surse apropiate premierului citate de Reuters.

Starea lui Boris Johnson, internat la terapie intensiva din cauza COVID-19, este stabila Premierul este bine dispus - purtator de cuvant

Starea premierului Boris Johnson a fost stabila peste noapte la terapie intensiva, dupa ce simptomele de Covid-19 s-au agravat, si ramane intr-o buna dispozitie, a spus marti purtatorul sau de cuvant, relateaza Reuters.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Boris Johnson: Nu a avut nevoie de ventilatie

Noi detalii despre starea de sanatate a premierului Marii Britanii au fost dezvaluite de Downing Street, conform BBC. Boris Johnson a primit tratament cu oxigen standard si respira fara asistenta.

ingrijorari puternice in legatura cu starea de sanatate a lui Boris Johnson, internat la terapie intensiva

Internarea premierului britanic Boris Johnson provoaca o puternica ingrijorare in Regatul Unit si nu numai si arata cat de puternic poate afecta noul coronavirus oameni sanatosi, indiferent ca sunt anonimi sau puternici, relateaza AFP.

Starea de sanatate a lui Boris Johnson se amelioreaza: Se poate ridica in pat, comunica

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus si internat de luni la terapie intensiva, intr-un spital din Londra, se amelioreaza, a anuntat miercuri seara ministrul britanic de Finante, in timpul conferintei zilnice de presa a guvernului, transmite AFP.

Dominic Raab, seful diplomatiei britanice, insarcinat sa ii ia locul lui Boris Johnson

Seful diplomatiei britanice, Dominic Raab, ii va tine locul premierului Boris Johnson, aflat la terapie intensiva din cauza coronavirusului, relateaza AFP. Marea Britanie va continua sa se asigure ca planurile premierului Boris Johnson de combatere a pandemiei de coronavirus sunt duse mai departe, a spus Raab, potrivit Reuters.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus. Ce scrie presa din Regat

Starea de sanatatea prim-ministrului britanic, Boris Johnson, a fost stabila peste noapte si acesta este optimistdupa ce a fost internat la terapie intensiva luni seara, cand simptomele.

Cine are controlul asupra butonului nuclear in absenta lui Boris Johnson? Nu pot comenta chestiuni de securitate nationala

Guvernul britanic a refuzat sa comenteze marti cine este responsabil pentru codurile nucleare ale Regatului Unit in absenta premierului Boris Johnson care este internat la terapie intensiva din cauza complicatiilor infectiei cu coronavirus, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Noi informatii despre starea premierului britanic, Boris Johnson, aflat la terapie intensiva din cauza infectarii cu COVID-19

Ultimele informatii oficiale despre starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, date publicitatii miercuri indica faptul ca oficialul este in continuare stabil, dupa ce a fost internat la terapie in.

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat la terapie intensiva

Premierul britanic Boris Johnson se afla la terapie intensiva dupa ce starea sa s-a agravat, a confirmat biroul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )