Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care sunt cei mai fericiti oameni

Antena3 Antena3,
Care sunt cei mai fericiti oameni

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca. continuă pe Antena3

Studiu: in ce zona a Europei traiesc cei mai fericiti oameni. Care sunt motivele de satisfactie

Nivelul de satisfactie al locuitorilor din orasele europene inregistreaza variatii importante de la o zona la alta, cei mai fericiti fiind europenii din Scandinavia, iar cei mai nefericiti se declara cei din partea de sud-est a Europei, releva un articol din editia de joi a publicatiei The Telegraph, realizat pe baza unui studiu al Comisiei Europene, citat de Agerpres.

Studiu: Oamenii cu varste intre 65 si 79 de ani se simt cei mai fericiti

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca situatia poate varia de la generatie la generatie.

Care sunt cele mai cautate destinatii de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani cauta pachete turistice pentru Ziua indragostitilor sau Dragobete, arata reprezentantii agentiilor de turism. Cei mai multi vor city-break-uri in Romania si Europa, dar sunt si romani care cumpara si destinatii exotice din Asia, Africa, Oceanul Indian sau chiar America Latina.

Cum se imbracau cei mai bogati oameni din Roma antica: toga a ramas in istorie ca fiind vesmantul stapanilor lumii

Vesmantul oficial al romanilor era toga, o bucata de stofa groasa de lana alba, taiata in forma de elipsa sau de semicerc cu un diametru de peste doi metri.

Studiu: La ce varsta sunt oamenii cei mai fericiti? Concluzii surprinzatoare

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca.

Proaspat arestatul Aurel Simionescu este unul dintre cei mai saraci primari de municipiu din Romania. Ce avere are edilul Brailei

Aurel Gabriel Simionescu, primarul arestat al Brailei, a depus declaratia de avere in luna aprilie a anului 2015, documentul fiind public si poate fi gasit pe site-ul Primariei Braila. Din declaratie reiese faptul ca edilul orasului nu are o avere prea mare. Casatorit cu Petruta Simionescu, profesoara la un liceu din oras, cei doi nu impart prea multe.

Turneu, in Buzau, cu cei mai buni jucatori de tenis de masa din Romania

Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzau gazduieste, pana duminica, returul Superligii de tenis de masa pe echipe, la seniori. Meciurile vor avea loc pe tot parcursul zilei, asa ca buzoienii vor avea ocazia sa vada la lucru crema tenisului de masa romanesc, mai ales ca intrarea este libera. intrecerea este organizata de Federatia Romana de Tenis de Masa.

Tinerete si batranete: care sunt genele care influenteaza durata de viata

Se pare ca nu numai obiceiurile de viata si influentele mediului au un impact asupra varstei la care ajungem. Cercetatorii de la ETH Zurich au identificat acum 30de gene care au efect asupra procesului de imbatranire. Un grup format din cercetatori elvetieni si nemti s-a axat pe genele care ne influenteaza viata, in cadrul unui [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )