Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care sunt cei mai vanduti artisti

România Liberă România Liberă,
Care sunt cei mai vanduti artisti

Cea mai bine vanduta lucrare in acest an a fost Tarancute De la fantana) de Nicolae Grigorescu, adjudecata la 320. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai editate pagini de pe Wikipedia in 2016

De politica si de moarte nu scapi nici macar pe Wikipedia, sau cel putin asta ne face sa intelegem lista celor mai editate pagini ale enciclopediei online. Wikipedia a publicat recent lista celor mai editate articole in acest an, oferindu-ne o lista cu topul general al editarilor, dar si cu topul editarilor facute in fiecare [].

Cei mai frumosi manechini din 2016

Lumea modellingului masculin s-a schimbat major in acest an, iar printre manechini si-au facut loc nu doar barbatii frumosi, ci si cei talentati. Iata care sunt cei mai frumosi manechini care s-au remarcat in ultimele douasprezece luni.

Cei mai neascultatori copii pe internet: cei din Romania vor jocuri de noroc

O cercetare Kaspersky Lab inainte de Craciun arata din ce tari sunt copiii cu un comportament nepotrivit pe internet. Romania e pe locul 21.

A fost prins la Calafat unul dintre cei mai cautati criminali din Europa. Barbatul a comis fapta intr-o maniera dureroasa si cruda

Georgiev Sergey Filipov era cautat de Europol din anul 2011, atunci cand a omorat cu sange rece un cetatean bulgar. Criminalul si-a injunghiat victima de mai multe ori in gat. Barbatul a comis fapta din motive mercenare intr-o maniera dureroasa si cruda.

INCREDIBIL! SCANDALUL in care sunt implicati o actrita care a jucat in filme pentru adulti, COCAINA in valoare de 18 milioane de lire si un vas de croaziera

O fosta actrita de filme pentru adulti de origine canadiana, Isabelle Lagace, in varsta de 28 de ani a recunoscut ca a fost implicata intr-un grup cu statut infractional, care a incercat.

Care sunt preparatele traditionale de Craciun din Chamonix, Franta. Branzeturile si dulciurile, in top (FOTO)

Europa Occidentala are alte obiceiuri culinare in comparatie cu noi. Astfel, un loc cu totul special din punct de vedere al preparatelor de Craciun este Chamonix, Franta, care au tot felul de branzeturi.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )