Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2018. Cine o va interpreta pe Lara Croft si cand va fi lansat noul film Razboiul stelelor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2018. Cine o va interpreta pe Lara Croft si cand va fi lansat noul film Razboiul stelelor

2018 se anunta a fi un an plin de filme de succes, care vor umple salile de cinema. Sunt anuntate atat pelicule noi, cat si remake-uri si continuari ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numara Lara Croft, Incredibilii, Pantera Neagra si Razboiul Stelelor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

Cele mai importante inventii ale romanilor. Una a fost folosita de milioane de oameni din toata lumea

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Iata cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani. Stiloul. La data de 25 mai.

Billboard: Cele mai bune piese ale anului 2017 si cele mai difuzate VIDEO

Prestigioasa revista Billboard a publicat topul celor mai bune melodii lansate in 2017, in opinia criticilor de muzica, dar si un top al celor mai ascultate melodii din anul care se incheie.

Care sunt cele mai comune rezolutii pentru Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii de Anul Nou pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Care sunt cele mai comune rezolutii de Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Topul Despre Opera 2017: Cele mai frumoase momente muzicale ale anului

Am ajuns si la momentul unui bilant artistic al anului 2017. Daca anul trecut cea mai dificila alegere era departajarea intre trei spectacole extraordinare Parsifal, Manon si Fidelio), anul acesta mi se pare dificil sa selectez vreun spectacol de opera din teatrele romanesti ca fiind reprezentativ incluzand si noutatea printre criteriile de selectie, pe langa performanta muzicala in sine).

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai putine slujbe disponibile, in judetul Ialomita

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava, Caras-Severin si Ialomita sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Pentru ce filme au platit romanii bilete la cinema in 2017: topul productiilor straine siromanesticu cele mai mari incasari

Furios si iute 8 a avut cele mai mari incasari in cinematografele din tara, mai mult de jumatate din suma de peste 13 milioane de lei fiind obtinuta in weekend-ul de debut, in timp ce Octav conduce in topul filmelor romanesti pentru care spectatorii au platit anul acesta bilet la cinema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )