Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care sunt cele mai bune carti ale anului 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai bune carti ale anului 2016

Si pentru ca vine sfarsitul anului, e vremea sa tragem linie si sa facem bilantul celor mai bune lucruri care au avut loc. Va prezentam topul celor mai bune zece carti aparute in 2016, dupa un clasament realizat de editorii The New York Times. continuă pe Wall-Street Ro

Beoplay H9 sunt cele mai bune casti Bang Olufsen

Produsele Bang Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile casti Beoplay H9 sunt si unele dintre cele mai destepte disponibile pe piata. De la momentul lansarii liniei de produse Beoplay, Bang Olufsen a incercat sa aduca in mainile utilizatorilor obisnuiti produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat in [].

Cele mai bune jocuri din 2016, prezentate in cadrul Youtube Video Game Awards

Premiile din industria jocurilor video au o lunga istorie, iar cea mai noua editie Video Game Awards tocmai a fost postata pe YouTube, dupa ce a fost transmisa live. Fanii jocurilor video, indiferent daca prefera PC-uri sau console, precum Xbox sau PlayStation, nu trebuie sa rateze Video Game Awards. Pe langa o ocazie unica de [].

Cum reducem consumul de carburanti pe timpul iernii. Cele mai bune 5 ponturi

Cum sa reduci consumul de combustibil in timpul iernii, este o intrebare care framanta majoritatea soferilor preocupati de costurile, in general mai ridicate, pentru o masina in anotimpul rece. Va prezentam cateva sfaturi oferite de specialisti, care va vor ajuta sa reduceti consumul.

Cele mai bune bancuri cu ingerasi. Ce i-a spus un soricel mamei sale atunci cand a vazut un liliac

In materie de bancuri, romanii se pricep cel mai bine sa faca haz, fiind inzestrati cu un simt extraordinar al umorului. Iar de glumele si ironiile lor nu au scapat nici macar ingerii.

Nu iti place ziua de LUNI? Andreea Raicu are cele mai bune SFATURI pentru tine!

Aproape toata lumea uraste ziua de lunisinu vrea sa auda ca aceasta zi se apropie. Andreea Raicu a dezvoltat acest subiect intr-un live pe pagina personala de Facebook si a dat.

Patru dintre cele mai importante orase ale lumii se angajeaza sa elimine masinile diesel pana in 2025

Primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City s-au angajat in mod oficial sa elimine pana in 2025 masinile diesel, anuntul fiind facut la o conferinta de mediu in Mexic, scrie The Guardian. Unele orase vor elimina total masinile pe motorina, altele vor face acest lucru doar pentru zona centrala si in paralel se promit investitii pentru impulsionarea masinilor electrice si hibride.

Cele mai bune surse alternative de proteine recomandate de nutritionisti. Cu ce trebuie inlocuita carnea in timpul postului

E perioada postului, iar cei care s-au hotarat sa-i respecte cerintele nu trebuie sa uite ca eliminarea sursei de proteina animala din alimentatie poate aduce si multe neplaceri. Astfel, lipsa proteinei poate duce la dezechilibre serioase in organism.

Partidele au inregistrat contributii de campanie de peste 32 de milioane de lei, cele mai multe fiind ale PSD, PNL si PRU

Partidele si candidatii independenti au inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in suma totala 32,7 milioane de lei, cel mai multi bani fiind declarati de PSD, cu 11,2 milioane de lei, urmat de PNL, cu 10,6 milioane de lei, in timp ce PRU, PMP si ALDE au peste 2 milioane de lei, iar USR peste un milion de lei.

Cele mai utilizate hashtaguri pentru moda pe Instagram in 2016

Luati notite daca vreti sa cresteti numarul urmaritorilor pe contul vostru. Acestea sunt cele mai utilizate 10 hashtaguri pentru moda pe Instagram in acest an .

Cele mai trasnite aparitii pe covorul rosu in 2016

Outfit-uri care merita reamintite, pentru ca au fost prea bune sau prea proaste. Iata care au fost cele mai trasnite aparitii pe covorul rosu in 2016 .

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )