Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai cautate joburi pe OLX: peste 395.000 de candidati intr-o singura categorie

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai cautate joburi pe OLX: peste 395.000 de candidati intr-o singura categorie

In 2019, OLX sustine ca au fost mai multi candidati pentru acelasi numar de locuri de munca. Totodata, soferii au fost cei mai cautati angajati si in 2019. Numarul de salariati a. continuă pe Playtech

Cele mai cautate joburi in 2020

Daca acum 30 de ani era important sa ai o meserie, in 2020, posturile de zidar, instalator sau electrician nu sunt nici pe departe cele mai cautate joburi.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

Val de avertizari de vreme rea. Ce judete sunt cele mai afectate de vant si viscol

Avertizare de tip cod portocaliu de vant la munte, emisa de ANM pentru luni, intre 11 si 18, la altitudini mai mari de 1. 500 de metri de vant cu rafale de peste 110-130 km h, spulberand zapada si diminuand semnificativ vizibilitatea. Vizibilitate zero la munte Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit noi avertizari.

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru a combate stresul

Conform mai multor studii efectuate de universitati din America, un sfert din populatia lumii sufera sau a suferit la un moment dat de stres si anxietate. Mai multe ceaiuri au efecte dovedite impotriva stresului. Va prezentam cele mai bune ceaiuri pentru a combate stresul.

Vacanta eco cu iarba. Cele mai cautate destinatii turistice in 2020

Turismul pentru iarba sau vinuri, calatorii cu trenul, vacante in hoteluri eco apar intr-un top al celor mai in voga destinatii cautate de turisti pentru vacantele lor din acest an.

Lumea intreaga, amenintata de virusul ucias. Care sunt tarile unde s-au inregistrat cele mai noi cazuri

A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia, tara in are zeci de mii de romani isi fac vacantele, in fiecare an. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Salonic.

Indexul Ignorantei: Romania e a doua tara in care se inregistreaza perceptiile cele mai eronate (studiu)

Romania e a doua tara in care s-au inregistrat perceptiile cele mai eronate, conform Indexului Ignorantei. Pentru 2020, Turcia primeste premiul, putin dorit, de tara cu cele mai putin corecte perceptii. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populatia cu estimarile cele mai apropiate de realitate, urmati de sud-coreeni si olandezi. Cea de-a doua editie a studiului Pericolele perceptiei arata estimarile eronate ale oamenilor din 32 de tari cu privire la proportia celor care mor din cauza bolilor, violentei, accidentelor sau din alte cauze.

Cele mai bune bancuri de la scoala. Cum explica o profesoara ca se poate lua SIDA

Si scolarii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos, va prezentam o selectie de glume despre ei.

Care sunt primele simptome in cazul infectarii cu coronavirus. Ce se intampla cu corpul uman

Despre coronavirus, aflam ca primele simptome ale infectiei cu coronavirus sunt tusea, febra de peste 38 de grade si respiratia scurta si dificila. De asemenea, in cazul infectiei cu coronavirus, se formeaza mici gauri in plamani, ca un fagure de miere, ca urmare a raspunsului anormal al sitemului imun. Care sunt primele simptome in cazul .

Cele mai mari regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte: o asistenta le-a ascultat ultimele dorinte

Viata este trecatoare si se poate incheia in orice moment. Asa a fost dintotdeauna. Cu toate acestea, regretele majore ies la iveala doar in cazul celor care stiu ca mai au putin de trait. Bronnie Ware a fost asistenta medicala in cea mai mare parte a vietii intr-o sectie cu bolnavi in stare paliativa. Asta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )