Libnet.ro
UNICEF

19:45

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii, joi de la ora 11.00

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Care sunt cele mai importante bariere in dezvoltarea profesionala a femeilor

Una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale de asistenta la nivel global a lansat un studiul conform caruia egalitatea de gen genereaza performante mai bune in companii, cercetare care are la baza un sondaj derulat in randul a 400 de lideri din companii din intreaga lume, ca raspuns la un raport World Economic Forum din octombrie 2014, care estima ca egalitatea de gen la locul de munca, la nivel mondial, va fi atinsa in 2095.

Scoate CV-ul la atac: domeniile in care ai cele mai mari sanse sa semnezi contractul de munca

Daca vrei sa scapi de jobul pe care il ai acum si care nu-ti da nicio directie de incredere in cariera, deschide CV-ul, prezinta-te in cea mai buna varianta de pana acum si iesi la atac. Pentru asta, iti aratam care sunt domeniile si pozitiile cele mai.

Mallurile Vitan si Plaza au dat startul reducerilor de iarna. Care sunt cele mai cautate magazine in aceasta perioada

Pana pe 15 februarie, in mallurile Plaza si Vitan din Capitala vor avea loc reducerile de iarna. De asemenea, clientii dornici de cumparaturi pot castiga premii in valoare de 10. 000 de lei la tombolele iernii Fidelicard.

Locuri de munca in strainatate in 2015: cele mai cautate domenii

Persoanele care lucreaza in IT, inginerii, medicii si constructorii au cele mai mari sanse sa gaseasca locuri de munca in strainatate in 2015, sustin specialistii in recrutare. Tarile care cauta forta de munca din Romania sunt Irlanda, Germania si Elvetia, state care ofera salarii intre 2. 700 si 10. 000 de euro, in cazul medicilor.

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

Cele mai inteligente animale. Delfinii se admira in oglinda si porcii isi fac prieteni

Cele mai inteligente animale de pe planeta pot fi denumiti oamenii. Dar in afara de noi, primatele, delfinii sau chiar porcii sunt plasate destul de sus in clasamentul inteligentei.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )