Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care sunt cele mai frumoase 20 de tari din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai frumoase 20 de tari din lume

Cititorii unei importante publicatii de travel britanice, Rough Guide, au decis care este cea mai frumoasa tara din lume, intr-un top ce include 20 de state. continuă pe Adevărul

eMAG.ro reduceri electrocasnice. Care sunt cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

FOTO Unde se afla Valea Horoabei, unul dintre cele mai frumoase trasee nemarcate din Muntii Bucegi

Cine a mai fost pe Valea Horoabei din Muntii Bucegi stie ca zona este o oaza de liniste in mijlocul naturii. Este un colt de rai inca neatins de mana omului, declarat monument al naturii.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Cele mai frumoase arii muzicale, prezentate intr-o piata publica de artistii Operei Nationale Romane din Cluj

Opera Nationala Romana din Cluj isi deschide sambata, 2 septembrie, stagiunea, cu un spectacol in piata publica din fata institutiei. Gala extraordinara va fi pusa in scena in aer liber, iar accesul oamenilor este gratuit.

Sistemul de operare Windows Mobile supravietuieste, cumva, de la an la an. Care sunt cele mai noi smartphone-uri care il ruleaza

Anul este 2017 si Windows Mobile se afla, in continuare, in dotarea a mai multor producatori de smartphone-uri. Doua astfel de dispozitive tocmai s-au lansat la IFA Berlin 2017.

Care au fost cele mai ascultate posturi de radio in perioada aprilie-august: cresteri mari pentru Digi FM

Ultimul studiu privind audientele radio dezvaluie ca posturile Kiss FM si Digi FM au crescut cel mai mult pe cele trei targeturi de audienta, urban, national si in Capitala.

Aceste zodii sunt cele mai norocoase in 2018: Vor avea succes pe toate planurile

Cinci zodii nu vor duce lipsa de nimic in anul 2018. Varsator Varsatorii vor trece toate limitele posibilului. Berbec Berbecii vor avea un an uimitor in 2018. Vor intra i.

Alimanescu, politistul care a distrus cele mai periculoase bande de talhari din Bucuresti si care a fost ajutat de comunisti sa cada din tren

La sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, au aparut tot felul de infractori, de la criminali in serie pana la spargatori de banci. Eugen Alimanescu a fost un politist care a reusit sa captureze unii dintre cei mai periculosi criminali ai vremii. Totusi, el a avut un sfarsit ciudat, fiind ajutat de comunisti sa moara.

Care este cel mai sigur loc din avion? Dezvaluirea facuta de o stewardesa

Cu siguranta, atunci cand calatoriti cu avionul v-ati intrebat adesea care este cel mai sigur loc. Beth Blair, o fosta stewardesa, a dezvaluit secretul, intr-un interviu pentru.

Mihai Morar, peripetii din vacanta: Pe la 2 noaptea, aud niste lovituri puternice in caroseria autorulotei. N-am timp sa incremenesc

Mihai Morar a avut parte de o vacanta unica. Prezentatorul TV si-a luat familia, s-au urcat intr-o autorulota si au colindat prin Europa. El a impartasit cu fanii sai vituali cele mai frumoase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )