Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Black Friday sau Vinerea Neagra este unul dintre cele mai asteptate evenimente care au loc pe parcursul anului avand in vedere ca, cu ocazia acestuia, preturile a mii de produse devin foarte accesibile. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt cele mai sigure companii aeriene de linie si low cost. Printre ele si Wizz Air

Qantas Airways este cea mai sigura companie aeriana de linie din 2019, in timp ce Wizz Air se numara printre cele mai sigure companii low-cost, se arata in datele Airlineratings. com. in selectarea.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Ofertele eMag

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Cele mai bune oferte de le eMag. eMAG este o companie din Romania.

Samsung Galaxy S10 redus la eMAG de Black Friday. Pretul e accesibil

Da, a venit perioada aia din an in care stai cu ochii pe eMAG sa prinzi cele mai bune oferte. Black Friday a venit mai ales la telefoane Samsung. Nu putea lipsi din lista Galaxy S10. Poate ca ai.

BLACK FRIDAY 2019 |VEZI LISTA cu toate MAGAZINELE DIN ROMANIA care vor avea REDUCERI URIASE DE BLACK FRIDAY!

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . Mai sunt cateva ore pana cand magazinele online si nu numai vor avea.

Paula Chirila a slabit 15 kilograme in 3 luni. Iata care sunt cele doua trucuri care sunt la indemana oricui si nu costa nimic (FOTO)

La 44 de ani, Paula Chirila arata mai bine ca niciodata. Actrita a slabit 15 kilograme in trei luni, iar transformara se vede cu ochiul liber.

Black Friday 2019 la masini de spalat rufe Samsung de la eMAG

Daca vreti sa cumparati o masina de spalat rufe, de Black Friday 2019, de la eMAG, acest articol va va ajuta. Mai jos gasiti cele mai avantajoase oferte la masini de spalat, cu cele mai mari reduceri.

eMAG Black Friday 2019. Masina de spalat la 500 de lei, pentru o garderoba imaculata!

EMAG Black Friday 2019 masini de spalat. Magazinul online emag. ro a anuntat deja cateva dintre cele mai bune oferte de anul acesta, inclusiv la masini de spalat.

eMAG dezvaluie cele mai ciudate reduceri de Black Friday: ? Starbucks?

In urma cu opt ani, Black Friday la eMAG s-a axat pe electronice. Sigur, nu lipsesc nici in 2019, dar acum alte categorii sunt de interes mai mare. Si le-am adunat pe toate aici, de la Starbucks.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )