Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai mari MINCIUNI SOCIALE ale internautilor romani si cele mai ...

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai mari MINCIUNI SOCIALE ale internautilor romani si cele mai ...

Varietatea tot mai mare de dispozitive mobile conectate la Internet creste prezenta si timpul romanilor pe social media, indica un studiu al companiei Intel, realizat de Mercury Research, remis romanialibera. ro. Cercetarea, denumita Intel UltraYou, arata ca exista un decalaj intre profilul romanilor din social media si cum sunt ei in realitate. Varianta virtuala este imbunatatita pentru a impresiona prietenii din lista. Pentru 91% dintre cei intervievati, cea mai mare minciuna sociala a . continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai mari MINCIUNI SOCIALE ale internautilor romani si cele mai ...

Varietatea tot mai mare de dispozitive mobile conectate la Internet creste prezenta si timpul romanilor pe social media, indica un studiu al companiei Intel, realizat de Mercury Research, remis romanialibera. ro. Cercetarea, denumita Intel UltraYou, arata ca exista un decalaj intre profilul romanilor din social media si cum sunt ei in realitate. Varianta virtuala este imbunatatita pentru a impresiona prietenii din lista. Pentru 91% dintre cei intervievati, cea mai mare minciuna sociala a .

GADGETURI TOXICE. Care sunt cele mai NOCIVE telefoane mobile.

Doua dintre cele mai populare si mai bine vandute telefoane mobile ale momentului, iPhone 5 si Galaxy S III, sunt considerate toxice de cercetatori, care au afirmat ca substantele din compozitia acestor aparate pot duce la dezvoltarea de malformatii ale fatului sau la alte probleme de sanatate, potrivit Mediafax. Potrivit unui studiu realizat de experti ai site-urilor ifixit. org si healthystuff. org si citat de editia online a publicatiei Daily Mail, unele parti componente ale telefoanelor .

Topul producatorilor de smartphone-uri cu cele mai mari vanzari pe site-ul de comert online Okazii.ro in primele noua luni din 2012

11 telefoane mobile si smartphone-uri s-au achizitionat in fiecare ora pe Okazii. ro, unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din tara, in primele noua luni din acest an, a anuntat marti compania. In topul preferintelor de telefoane tip smartphone, dupa valoarea vanzarilor s-au situat producatorii: Apple - 46,51%, Samsung - 23,39%, Nokia - 11,87%, HTC - 4,65% si Blackberry - 3,25%. In topul celor mai cautate telefoane de colectie s-au situat Nokia 7110, Nokia 5110, Ericsson A1018S, Motorola D460 si Ericsson T28.

Situatia romanilor din Siria: 199 de cetateni au fost repatriati, au ramas intre 12.000 - 14.000, cele mai mari concentrari in Damasc si Alep

In Siria se afla in acest moment intre 12. 000 si 14. 000 de cetateni romani, cele mai mari concentrari fiind in orasele Damasc si Alep, potrivit informatiilor furnizate HotNews. ro de Biroul de presa al Ministerului Afacerilor Externe. De la inceputul conflictelor au fost repatriati 199 de cetateni romani, iar MAE recomanda tuturor celor ramasi sa paraseasca Siria. MAE acorda sprijin si asistenta in Siria cetatenilor romani, cetatenilor Republicii Moldova si cetatenilor francezi.

Cele mai penibile aparitii ale vedetelor. Acestea ar fi trebuit sa ramana ascunse

Celebritatile pot arata perfect pe covorul rosu, dar chiar si cei mai frumosi oameni pot fi suprinsi in momente proaste. Nydailynews. com a adunat mai multe fotografii in care vedetele de la Hollywood sunt.

Cele mai penibile aparitii ale vedetelor. Imaginile ar fi trebuit sa ramana ascunse

Celebritatile pot arata perfect pe covorul rosu, dar chiar si cei mai frumosi oameni pot fi suprinsi in momente proaste. Nydailynews. com a adunat mai multe fotografii in care vedetele de la Hollywood sunt.

Studiu: Cele mai populare telefoane ale momentului sunt toxice

Doua dintre cele mai populare si mai bine vandute telefoane mobile ale momentului, iPhone 5 si Galaxy S III, sunt considerate toxice de cercetatori, care au afirmat ca substantele din compozitia acestor aparate.

Noul Mercedes-Benz Clasa A a fost lansat in Romania. Importatorul asteapta vanzari de trei ori mai mari

Clasa A, cel mai mic model al marcii premium germane Mercedes-Benz, a fost lansat in Romania la preturi cuprinse intre 24. 766 si 37. 851 euro cu TVA. Oficialii importatorului, Mercedes-Benz Romania, au declarat pentru 0-100. ro ca asteapta vanzari de trei ori mai mari decat ale generatiei anterioare, pana acum fiind inregistrate circa 100 de comenzi.

Dacia, Rompetrol Rafinare si Renault, in topul celor mai mari exportatori romani in primul semestru

Automobile Dacia, Rompetrol Rafinare si Renault Industrie Roumaine se regasesc in topul celor mai mari exportatori romani in primul semestru al anului in curs, potrivit datelor de la Institutul National de.

Una dintre cele mai controversate intrebari despre Titanic are in sfarsit un raspuns

Mythbusters au debutat in noul sezon gata sa demonteze una dintre cele mai importante si controversate intrebari cu care omenirea s-a confruntat, scrie Huffington Post. Una dintre aceste intrebari este.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )