Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care sunt cele mai populare parole in 2015 ce trebuie evitate

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai populare parole in 2015 ce trebuie evitate

Daca tot ne ascundem un volum semnificativ de date personale online, ar fi bine sa facem un efort in a folosi parole un pic mai inspirate decat cele de mai jos. in fiecare inceput de an se publica un studiu legat de cele mai populare parole folosite online in anul anterior. Acesta este realizat de []. continuă pe Playtech

Parolele populare in 2015 pe care sa le eviti in 2016

Daca tot ne ascundem un volum semnificativ de date personale online, ar fi bine sa facem un efort in a folosi parole un pic mai inspirate decat cele de mai jos. in fiecare inceput de an se publica un studiu legat de cele mai populare parole folosite online in anul anterior. Acesta este realizat de [].

VIDEO Care sunt cele doua criterii in functie de care judecam persoanele la prima vedere?

Oamenii isi formeaza foarte rapid o prima impresie despre persoanele pe care le intalnesc pentru prima data, dar care sunt criteriile pe baza carora se formeaza aceste pareri? Amy Cuddy, psihologa in cadrul Harvard Business School, studiaza acest subiect de mai bine de 15 ani. Iata care sunt raspunsurile ei, conform independent. co. uk.

Cele mai slabe parole ale anului 2015. Vezi daca si passwordul tau e printre ele

Utilizatorii nu au renuntat nici anul trecut la parolele extrem de usor de ghicit, pe care le folosesc pentru a-si accesa serviciile online unde au cont cu inregistrare. Raportul SplashData pe 2015 arata .

Raioanele Stefan Voda si Causeni sunt cele mai afectate de viscol si zapada

Peste 70 de localitati din Republica Moldova sunt blocate in nameti. Autoritatile au decis sa implice si fortele armate pentru a lucra la deblocarea lor.

Cele mai curioase zodii: nativii care isi baga nasul unde nu le fierbe oala

Cele mai curioase zodii. Una din trasaturile influentate de semnul zodiacal este curiozitatea, cativa nativi remarcandu-se prin setea lor de cunoastere. Altii, insa, ies in evidenta prin talentul de a-si baga nasul unde nu trebuie.

Cele mai frecvente greseli gramaticale ale romanilor, explicate de lingvisti: Se pronunta incorect consoana X, iar subiectul nu se acorda cu predicatul

Specialistii Institutului de Lingvistica Iorgu Iordan din Bucuresti, institutie subordonata Academiei Romane, au vorbit despre cele mai frecvente greseli de vorbire ale romanilor. Multe dintre erori sunt cauzate de canalele media, prin intermediul carora publicului larg ii sunt difuzate mesaje, folosindu-se un limbaj incorect.

Care au fost campaniile de Social Media care au facut BCR banca cu cele mai multe aparitii in mass-media

BCR este una dintre bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015, potrivit unui raport MediaTrust. Cu 6. 440 de reclame, BCR s-a situat pe locul al treilea in clasament, dupa Alpha Bank si ING Bank. Insa, BCR este fruntasa in.

Trei romani apar in cele mai importante topuri Forbes din lume

Ionut Budisteanu, Cornel Amariei si Anda Gansca apar in doua din cele mai importante topuri Forbes din lume. Daca Ionut Budisteanu si Amariei sunt amandoi prezenti in topul tinerilor cu cel mai mare potential din industria roboticii europene, Anda Gansca intra in topul celor mai de succes tineri din SUA. Fiind prezenti atat pe batranul [].

Cele mai inteligente investitii. TOP 5 lucruri care nu isi pierd valoarea in timp

Cei mai multi dintre noi cheltuim banii pe lucruri care se depreciaza foarte repede, iar investitiile se dovedesc a fi o risipa. Masinile noi reprezinta una dintre cele mai paguboase investitii pe care o persoana le poate face. In cateva.

De ce este daunatoare dependenta de fast-food. Patronii recunosc ca pe timpul noptii au incasarile cele mai mari

Patronii restaurantelor fast-food deschise non-stop recunosc ca cele mai mari incasari le fac pe timpul noptii. Petrecaretii, studentii sau angajatii aflati in tura de noapte le trec zilnic pragul dupa ora 23.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )