Libnet.ro
UNICEF

22:30

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a. continuă pe Antena3

Cat cheltuiesc romancele pe cosmetice si care sunt cele mai achizitionate produse fashion

Romancele au cheltuit, in medie, 320 de lei pentru produse fashion si de infrumusetare in magazinele Sole, in timp ce in mediul online, cosul de cumparaturi mediu a fost de 250 de lei, arata Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cele mai bogate sase tari din lume reprezinta 57% din economia globala dar gazduiesc sub 9% din numarul refugiatilor

Cele mai bogate sase tari din lume, care impreuna acopera aproape 60% din economia globala, gazduiesc mai putin de 9% dintre refugiatii lumii, iar tarile mai sarace duc cea mai mare povara, potrivit Oxfam, citata de The Guardian.

Care sunt cele mai productive ore ale zilei si cum ne putem asigura succesul unui interviu

Exista anumite ore in care creierul si corpul functioneaza mult mai bine in indeplinirea anumitor sarcini. Cercetatorii au alcatuit un plan care sa asigure succesul fiecarei zile.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Cele mai accesibile destinatii de vacanta din Europa. Unde pot gasi turistii bere ieftina si trei feluri de mancare la pret redus FOTO

Agentia Post Office Travel Money a realizat un raport al celor mai accesibile destinatii turistice din Europa, perfecte pentru petrecerea vacantei cu familia.

FOTO. Cele mai vandute modele auto in 2016. Ce masini romanesti sunt in top

In ciuda scandalului emisiilor de noxe, masinile grupului Volkswagen continua sa fie cele mai bine vandute din Europa, in primele luni ale anului 2016.

Admitere liceu 2016. Rezultatele repartizarii computerizate, publicate. Cele mai mari medii sunt la Saguna. S-a intrat insa la liceu si cu medii sub 3.00

Admitere liceu 2015. Ministerul Educatiei a publicat, marti, rezultatele primei etape de repartizare computerizata a candidatilor pentru admiterea la liceu. La Brasov cele mai mari medii au fost la Saguna, Mesota si Grigore Moisil. Au fost insa multe licee unde s-a intrat cu medii sub 5.

Cele mai bune frigarui de pui

Ceva carne de pui, rosii si usturoi. Cam la atat s-ar putea reduce reteta celor mai bune frigarui de pui. Pentru zile toride, pentru zile cu prietenii, familia ori in singuratate, cele mai bune frigarui de pui sunt oricand un adevarat deliciu.

Topul celor mai eco cladiri de birouri din Romania: care sunt cele mai sustenabile proiecte?

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari au inceput sa acorde o importanta tot mai mare constructiilor de birouri sustenabile, asta in conditiile in care standardele la nivel global au crescut, iar potentialii chiriasi ai viitoarelor sedii isi doresc.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )