Libnet.ro
UNICEF

07:30

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de. continuă pe Antena3

Apple si Google, cele mai valoroase branduri din lume. Vezi cat valoreaza

Primele 10 pozitii sunt ocupate de Coca-Cola, Microsoft, IBM, Toyota, Samsung, General Electric, McDonalds si Amazon, care a intrat pentru prima oara in top 10, cu o valoare a brandului de 37,948 miliarde de dolari.

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Care sunt cele mai puternice trei armate din lume

Analistii de la Credit Suisse au realizat o analiza a celor mai puternice forte armate din lume, in functie de capabilitati si eficienta. Conform acestei analize, cele mai puternice state, cand vine vorba de.

Apple, cel mai valoros brand din lume pentru al treilea an consecutiv

Apple a ramas in fruntea clasamentului anual al celor mai valoroase branduri din lume, realizat de firma de consultanta Interbrand, pastrand acest titlu din 2013, informeaza Fortune. com.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

Nu si le-a mai taiat din 1952! Barbatul cu cele mai lungi unghii din lume

Un barbat din India, in varsta de 78 de ani, este detinatorul celor mai lungi unghii din lume. Barbatul spune ca vrea sa le taie si sa le doneze unui muzeu, scrie Daily Mail. Indianul Shridhar Chillal nu si-a.

Cel mai bizar job din lume! Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu!

In cazul in care te intrebai care este cea mai bizara meserie din lume, atunci acum poti afla raspunsul. Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu. in provincia chineza Chengdu exista oameni care.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Pericolul care planeaza asupra tuturor centralelor nucleare din lume. Risc iminent de atac

Riscul unui atac serios asupra centralelor nucleare din lume este in crestere, in conditiile in care cele mai multe state nu au o infrastructura nucleara solida pentru a intampina astfel de atacuri, potrivit.

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )