Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care sunt cele mai valoroase marci auto: BMW, depasita de Toyota. VEZI Top 10

B1 B1,
Care sunt cele mai valoroase marci auto: BMW, depasita de Toyota. VEZI Top 10

Producatorul auto japonez Toyota a devenit cel mai valoros din lume, depasind pe nemtii de la BMW, potrivit Examiner. Acest lucru se datoreaza cresterii valorii Toyota cu 12% intr-o perioada in care brand-ul BMW. continuă pe B1

Toyota depaseste BMW in topul celor mai valoroase marci auto. Vezi TOP 10!.

Toyota a devenit cea mai valoroasa marca auto din lume, dupa ce a depasit producatorul german BMW, conform unui raport al Millward Brown. Brandul japonez este urmat de BMW si in topul celor mai valoroase 100 branduri din lume, acolo unde Toyota sau BMW depasesc nume ca Facebook sau Samsung. Valoarea marcilor Toyota, Mercedes-Benz, Audi si Hyundai a crescut cu procente din doua cifre la inceputul acestui an fata de anul trecut, conform autonews. com. Acest lucru se datoreaza cererii in crestere .

Toyota a depasit BMW in topul celor mai valoroase marci din lume

Toyota a trecut de BMW in clasamentul BrandZ al celor mai valoroase marci din lume, realizat anual de Millward Brown. Din cele 100 de marci incluse in top, doar sase sunt auto. Iata care sunt acestea, iar intre paranteze locul ocupat in intreg topul 100.

Toyota a depasit BMW in topul celor mai valoroase marci din lume

Toyota a trecut de BMW in clasamentul BrandZ al celor mai valoroase marci din lume, realizat anual de Millward Brown. Din cele 100 de marci incluse in top, doar sase sunt auto. Iata care sunt acestea, iar intre paranteze locul ocupat in intreg topul 100.

Cele mai CIUDATE bomboane din lume. Tu ai manca asa ceva?.

Bomboane cu ciocolata, cu menta sau cu capsuni? Sunt, desigur, bune, dar cu ele ne-am obisnuit. Exista, insa, in lume bomboane cu gusturi si forme din cele mai ciudate - inclusiv cu aroma de friptura de miel sau spaghetti, potrivit Hugffington Post, care a facut un top al celor mai ciudate bomboane. Japonia conduce in topul tarilor cu cele mai ciudate bomboane, dar si Marea Britanie, Malaesia sau Mexicul au specialitati la care nu ne-am astepta. Publicatia a lasat la o parte bomboanele create .

Top 10 cele mai romantice destinatii din lume!

Atunci cand iubesti, calatoriile si vacantele romantice sunt cel mai bun mod de a petrece cateva zile frumoase alaturi de partenerul tau, departe de agitatia vietii cotidiene. Fiea ca vrei sa-ti stigi iubirea de pe coasta unui munte ori in timpul unei sesiuni de snorkeling in doi, exista numeroase locuri pe planeta pe care trebuie sa le incluzi pe lista destinatiilor romantice. ADPM iti prezinta un top 10 al locatiilor in care voi doi puteti crea amintiri ce vor dura o viata, un top intocmit de site-ul gayot. com. Continue reading .

Studiu: Cele mai bune metode de externalizare in industria bancara.

In ultimii ani, bancile se confrunta cu o presiune din ce in ce mai crescuta de a-si reduce costurile si a-si conserva marjele de profit. Presiunile sunt datorate, in parte, numarului mare de masuri legislative adoptate in contextul unei crizei economice severe. Drept urmare, cele mai multe banci au inceput sa-si reduca expunerea prin vanzarea activelor si a activitatilor auxiliare activitatii bancare sau prin diminuarea acestora pentru a reduce costurile prin orice metoda. In acest context, .

Tornada din Oklahoma City, printre cele mai puternice din SUA.

Tornadele sunt un fenomen obisnuit in zona Marilor Campii din Statele Unite, dar cea de luni soldata cu cel putin 24 de morti de la periferia Oklahoma City a fost una dintre cele mai puternice, o situatie rar intalnita in orase, afirma expertii, citati de AFP, potrivit Mediafax. Este o tornada de catogoria EF-5, nivelul maxim al clasificarii, cu rafale de vant cu viteze de peste 320 de kilometri pe ora, a declarat pentru AFP Kelly Pirtle de la laboratorul national ce studiaza furtunile cele .

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Harta maidanezilor din Bucuresti. Care sunt cele mai periculoase cartiere in functie de sesizarile facute de cetateni

Adevarul. ro va prezinta una dintre cele mai utile harti pentru siguranta bucurestenilor, intocmita de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA). Zonele periculoase in functie de numarul sesizarilor facute de cetateni despre incidente cu caini fara stapan au fost semnalizate si puse pe harta orasului.

TOP 10: cele mai bune universitati in care inveti economie

Diploma face diferenta de multe ori atunci cand vine vorba de adjudecarea unui post liber, in urma unui interviu. Wall-Street. ro prezinta cele mai bune universitati in care poti studiu economia, la nivel mondial, potrivitClasamentului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )