Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele trei lucruri interzise in filmele Disney

B1 B1,
Care sunt cele trei lucruri interzise in filmele Disney

Regizorul filmului de animatie Dragonul lui Pete a dezvaluit care sunt cele trei lucruri interzise in fiecare contract pe care Disney il are, potrivit bfmtv. com. Spre exemplu, nu s-ar putea realiza. continuă pe B1

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci cu banii tai, in functie de varsta

Fiecare categorie de varsta poate fi caracterizata printr-o serie de greseli pe care oamenii le fac cu propriii lor bani. Daca nu te afli printre cei mai bogati oameni din lume, si tu ai facut, de-alungul timpului, o serie de greseli financiare.

Alternative KickassTorrents: Care sunt cele mai populare site-uri de torrent

Intr-o perioada in care tot mai multe site-uri de torrent au fost atacate, caderea KickassTorrents a fost cea mai dureroasa pentru fanii platformelor de piraterie online. Din fericire, exista alternative. Cand vine vorba de site-uri de torrent, pana de curand, cele mai populare din lume au fost KickassTorrent, The Pirate Bay si ExtraTorrent. Acestea dadeau [].

ASF: Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat miercuri o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei.

Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat astazi o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Turcia a emis un decret prin care sunt epurati peste 2.000 de politisti si sute de militari

Turcia a emis miercuri doua decrete prin care sunt concediati peste 2. 000 de politisti sute de militari si membri ai autoritatii pentru tehnologie in comunicatii, aceste epurari fiind legate de puciul esuat de luna trecuta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )